Press "Enter" to skip to content

„One (Wo)Man Show”, cu Zoltan Lovas, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad 

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad își redeschide porțile pentru public cu premiera spectacolului One (Wo)Man Show”, cu și de Zoltan Lovas – un ceas și un pic de zâmbete, hohote de râs, dar și lacrimi de emoție. 

Spectacolul pe care vi-l propun e de fapt o întâlnire…. cu viața mea. Am 50 de ani în buletin, 25 de ani de scenă și 100 de roluri. Din toate acestea, strânse laolaltă, s-a născut…cel mai greu spectacol al meu. Pentru că nu e ușor deloc să îți pui sufletul pe tavă, într-un exercițiu de sinceritate absolută.” – spune actorul Zoltan Lovas.

Spectacolul „One (Wo)Man Show”  este structurat în patru părți dinstincte: istorii din studenție , morțile pe care le-a trăit pe scenă, rolurile în care și-a arătat trupul gol în fața publicului și travestiurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului.

Sunt povești, frânturi de amintiri și senzații foarte personale. Pot spune că am revenit… la mine însumi. E viața mea. Îmi place să cred că ce a ieșit nu are nimic melodramatic și că publicul va simți bucuria cu care joc și… dăruiesc.” – spune Zoltan Lovas.

 Echipa artistică a noului proiect este completată de Irina Chirilă (decor), Lucian Moga (light design) și Laurian Popa (design afiș). Spectacolul este realizat cu sprijinul Mix Studio.

Publicul va avea parte de două reprezentații cu statut de premieră: prima – sâmbătă, 8 mai, de la ora 19.00, iar cea de doua – duminică, 9 mai, tot de la șapte seara. Ambele spectacole sunt găzduite de Sala mare a TCISA.

Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează online de pe platforma www.eventim.ro  sau de la agenția de bilete a teatrului. Orarul agenției este: marți, miercuri, vineri: 10.00 – 16.00, joi:10.00 – 14.00 și 17.00 – 18.30, sâmbătă și duminică: 10.00-12.00 și 17:00 – 18:30.

Important! În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate de la casierie doar până la ora 18:30!

Spectatorii sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru limitarea răspândirii COVID-19.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *