Press "Enter" to skip to content

Spectacolul „Complexitatea apartenenței”, difuzat online

Spectacolul „Complexitatea apartenenței”, de Falk Richter, în regia lui Radu Alexandru Nica, va fi difuzat online, pe platforma www.eventim.ro

 Șapte personaje de diferite profesii și poveștile lor de viață. Povești care încearcă să transmită un mesaj despre cum se pot menține relațiile la distanță, cât de importantă este identitatea națională, apartenența, sau care sunt adevaratele valori într-o societate modernă, în care mijloacele de comunicare ne influențează tot mai mult viața, iar oamenii ajung să se simtă din ce în ce mai singuri. Acestea sunt ideile în jurul cărora se construiește spectacolul pe care actorii Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad vi-l propun spre vizionare sâmbătă, 1 mai, de la ora 19.00, pe platforma www.eventim.ro.

Traducerea textului aparține lui Mircea Sorin Rusu. În distribuție îi regăsim pe actorii Teatrului Clasic Ioan Slavici: Dorina Darie Peter, Ioan Peter, Cecilia Lucanu-Donat, Angela Petrean-Varjasi, Sorin Calotă, Alex Margineanu și Călin Stanciu. Echipa spectacolului este completată înspirat de: Irina Moscu (scenografie), Lucian Moga și Alex Dancu (lumini), Vlaicu Golcea și George Dancu (muzică) și Adelin Ghionghioșan (video).

Costul unui bilet este 20 de lei. Pentru a intra în posesia lui, este necesar să accesați platforma www.eventim.ro, să alegeți spectacolul pe care doriți să îl vizionați și numărul de bilete. După ce ați finalizat comanda, veți primi pe email, un cod de acces. Cu ajutorul acestuia veți putea accesa linkul de vizionare – primit tot pe email. Acesta este activ 24 de ore, astfel încât puteți urmări spectacolul oricând în acest interval.

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *