Press "Enter" to skip to content

„Apropo, ați chemat pompierii?”, la Teatrul de Vară

Sâmbătă, 10 iulie, de la ora 19.00, Zoltan Lovas ne invită la one man show-ul „Apropo, ați chemat pompierii?”, care se va juca  la Teatrul de Vară (str. Gheorghe Barițiu, nr. 16).

„Apropo, ați chemat pompierii?” – adaptare după „Telegrama” de Aldo Nicolaj

One – man show cu Zoltan Lovas

Regia:  Liana Didilescu

Durata: 50 min

Inspirat de piesa “Telegrama” de Aldo Nicolaj, spectacolul plin de umor și bună dispoziție reprezintă una dintre cele mai longevive și îndrăgite reprezentații ale Teatrului Clasic “Ioan Slavici” din Arad.

Spectatorii traiesc alături de actor emoțiile așteptării unei telegrame, așteptare presărată cu amintiri din trecutul personajului, cu cântece, cu dansuri și jocuri la care publicul este invitat să ia parte. Atunci când proiectele întârzie să apară, actorul se transformă într-un om lipsit de scrupule și face orice să supraviețuiască și să-și continue menirea. Iar spectatorii nu pot decât să se amuze de absurdul situației.

BILETE

Biletele pot fi rezervate sunând la numărul 0744475147 (agenția teatrului) sau achiziționate înainte de spectacol, de la Teatrul de Vară. De asemenea, se pot cumpăra bilete și online, de aici https://www.eventim.ro/ro/bilete/apropo-ati-chemat-pompierii-arad-teatrul-de-vara-al-ccj-565415/event.html

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *