Press "Enter" to skip to content

„Ziua când vin Marile Maree…,” la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad

Duminică, 11 iulie, începând cu ora 19.00, pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad se va juca spectacolul „Ziua când vin Marile Maree…”, construit de actrițele Adriana Ghiniță și Iulia Dragoș, pe un scenariu după texte semnate de Matei Vișniec.

„Ziua când vin Marile Maree…”

Regia: Adriana Ghiniță și Iulia Dragoș
Scenografia: Irina Chirilă
Distribuția: Adriana Ghiniță și Iulia Dragoș
Durata: 55 min
Spectacol cu publicul pe scenă 

Textul pe care l-am construit împreună cu Iulia, pornind de la textele lui Matei Vișniec, este de fapt o poveste a noastră, o întâlnire între cineva tânăr, la început de drum, cu cineva la sfârșit de drum.  O întâlnire dintre doi oameni care, la un moment dat, își dau seama că au trăit și trăiesc aceleași povești. E o poveste care pe mine m-a făcut să mă (re)descopăr, să (re)intru într-o zonă de actorie pe care n-am mai făcut-o de foarte mult timp: de adevăr, de simplitate, de transmitere de gând. – spune Adriana Ghiniță.

BILETE

Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează online de pe platforma www.eventim.ro  sau de la agenția de bilete a teatrului. Orarul agenției este: marți, miercuri, vineri: 10.00 – 16.00, joi:10.00 – 14.00 și 17.00 – 18.30, sâmbătă și duminică: 10.00-12.00 și 17:00 – 18:30.

Important! În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate de la casierie doar până la ora 18:30!

Spectatorii sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru limitarea răspândirii COVID-19.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *