Press "Enter" to skip to content

Relații Conștiente – eveniment de regenerare și relaxare

Între 16 și 20 august, timp de 5 zile, 11 terapeuți se întrunesc în comuna Bogda, județul Timiș, pentru un eveniment de regenerare și relaxare.

Aducând laolaltă 11 terapeuți din diferite domenii de activitate, de la Yoga, Qigong, ritualuri spa, workshopuri de autocunoaștere, meditații ghidate, aromaterapie sau meloterapie, retreat-ul Relații Conștiente este un program unic în România, de integrare a mentalului, fizicului și emoționalului.

Organizat de Adelina Roșu, expert în nutriție holistică, acest Retreat adună într-un tot unitar o atmosferă de relaxarea și reconectare la sine într-un loc magic, Casa Altringen din comuna Bogda, județul Timiș.

Timp de 5 zile, cei 11 terapeuți vor pregăti pentru cei interesați un program complet care va cuprinde: workshop-uri de nutriție, sesiuni de Yoga, Qigong și ritualuri spa, workshopuri de autocunoaștere, meditații ghidate, aromaterapie și meloterapie, portrete și interpretarea trăsăturilor faciale, drumeții și journaling. Pentru întreaga perioadă a programului, meniul vegetarian va fi format din sucuri și salate și multe alte preparate care vor asigura armonia dintre corp și minte, într-un spațiu de regenerare și reconectare dintre trup și minte.

Programul evenimentului și povestea celor 11 facilitatori se găsesc pe pagina oficială a evenimentului:  https://nutritieconstienta.ro/retreat-relatii-constiente/. Înscrieresa se face direct pe pagina retreat-ului sau printr-un email la adresa: mindful.eating.romania@gmail.com

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *