Press "Enter" to skip to content

“Familia Ibsen”, la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

Spectacolul ,,Familia Ibsen”, pus în scenă la Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad, participă la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu joi, 26 august.

,,Familia Ibsen” se va juca și la Teatrul Clasic din Arad duminică, 22 august, de la ora 19.00. Bilete pentru această reprezentație găsiți aici https://www.eventim.ro/ro/bilete/familia-ibsen-arad-teatrul-clasic-ioan-slavici-1247530/performance.html

,,Familia Ibsen”– scenariu colectiv inspirat din textele lui Henrik Ibsen 

Regia și scenografia: Cristian Ban 

Distribuţia: Alina Vasiljević, Iulia Dinu, Cecilia Lucanu – Donat,  Angela Petrean – Varjasi, Iulia Pop – Dragoș, Roxana Sabău și Carmen Vlaga – Bogdan.

Costume: Arina Varga

Durata: 1h50min 

“Familia Ibsen” este un demers teatral bazat pe un scenariu colectiv – un soi de oglindă între societatea norvegiană din secolul al XIX-lea – în care femeile erau în stare să facă gesturi cu adevărat îndrăznețe pentru epocă – și societatea de acum.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), unul dintre cele mai mari festivaluri din lume şi cea mai mare manifestare dedicată artelor spectacolului din România, va prezenta, în perioada 20-29 august, peste 600 de evenimente realizate de artişti din 37 de ţări, de pe toate continentele, pentru ceea ce va însemna cea mai complexă ediţie desfăşurată până în prezent.

Ediţia din acest an a FITS, a cărei temă este una sugestivă – “Construim speranţa împreună / Building hope together” – va avea o triplă dimensiune, fizică, hibridă şi online.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu îşi propune să construiască speranţa împreună cu publicul său, în faţa căruia va prezenta un veritabil regal al artelor spectacolului, cu producţii de teatru, dans, circ, film, musical, operă, carte, conferinţe, expoziţii, performance, muzică, spectacole de stradă. Israel Galván Company, Charlotte Rampling, Tokyo Metropolitan Theatre, Kibbutz Contemporary Dance Company, María Pagés Compańía sunt doar câţiva dintre marii artişti şi marile companii ale lumii care vor fi parte a FITS 2021.

Reprezentaţiile Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu vor fi disponibile în săli de spectacole, în spaţii neconvenţionale, în biserici, în pieţele centrale ale Sibiului şi în casele spectatorilor, prin site-ul oficial FITS, www.sibfest.rowww.scena-digitala.ro, pagina de Facebook şi canalul de YouTube.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *