Press "Enter" to skip to content

Noaptea Albă a Galeriilor la Arad. PROGRAM

Noaptea Albă a Galeriilor / NAG se va desfășura în mai multe locații din Arad vineri, 15 octombrie, începând cu ora 18.00.

Turul Nopții Albe a Galeriilor la Arad se va face pe următorul traseu:

• Atelierele UAP din Parcul Pădurice. Artiști participanți: Dumitru Șerban, Anamaria Șerban, Delia Brândusescu, Maria Furnea, Linda Barkasz, Corina Stoica, Ondina Turturica, Camil Păcurar, Mihai Pacurar, Moldovan Cosmin, Sofia Klemenco, Margareta Simo
• Muzeul de Artă Arad. La Sala Ovidiu Maitec, ediția a 8-a a Media Art Festival. La sala kinema ikon, un eveniment special ki
• Atelier Nicolae Popa, str. Lucian Blaga nr. 8
• Galeria Alfa, Linda Barkasz – grafică
• Galeria Delta, Dumitru Șerban – sculptură monumentală
• Joy’s Etaj, expoziția workshopului de gravură coordonat de Adrian Sandu
• Joy’s terasă, concert Desolate Moors, ora 20.00

La nivel național, Noaptea Albă a Galeriilor/ NAG se va desfășura în acest weekend în orașele Arad, Câmpulung Muscel, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Mediaș, Timișoara, Târgu Mureș, Reșița și Sibiu.
Intervalul orar al evenimentului din orașele menționate va fi adaptat în fiecare oraș în parte în funcție de prevederile oficiale existente la nivel local.
Noaptea Albă a Galeriilor – NAG este un eveniment inițiat din 2007 la București de către Asociația Ephemair și din 2016 în parteneriat cu organizații locale în alte orașe din România.
Noaptea Albă a Galeriilor / NAG Național și proiectul NAG special kimæra este un proiect co-finanțat de Fundația9.
kimæra creează o conexiune cu orașul Arad fiind de altfel singurul proiect special NAG care va fi prezentat în format offline în cadrul evenimentului NAG Național în weekendul 15-16-17 octombrie.
kimæra / proiect special NAG#15 este o metainstalație interactivă colectivă kinema ikon realizată de artiștii gH ( Gheorghe Iosif ) , Bogdanator( Bogdan Dinu), Alex Halka și reVoltaire, care va fi expusă în perioada 15.10 – 01.11.2021 la Muzeul de Artă Arad, în cadrul Media Art Festival Arad MAFA8 și între 26.11 și 23.01.2022 la Rezidența BRD Scena9 din București.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *