Press "Enter" to skip to content

“Spune-mi, ce-ai făcut cu banii?”, la Teatrul Clasic “Ioan Slavici”

Anca Sigartău, Claudiu Bleonț și Claudiu Maier vin la Teatrul Clasic “Ioan Slavici”din Arad cu spectacolul “Spune-mi, ce-ai făcut cu banii?”, în data de 18 octombrie, de la ora 19.00.

Sinopsis

Râsul vindecă orice, este cel mai bun tratament mai ales acum, când viețile noastre, ale tuturor, au pendulat între restricții și relaxări temporare, între cutii cu medicamente luate preventiv și măști ce ascund chipurile, între frică și deznădejde, și speranță și încredere.

Dar lumea merge mai departe – încet-încet, societatea iese din încorsetarea medicală și restricțiile impuse. Pare că, de data asta, la capătul tunelului, chiar se vede luminița…

Despre lumina de la capatul tunelului este vorba în acest spectacol de comedie. Un tunel hipnotic, în care luminița aceea este speranța unei vieți mai bune, promisiunea unei înțelegeri reciproce, descoperirea capacității de a ne iubi din nou.

Povestea e simplă: Nadejda Petrovna (Anca Sigartău) este disperată. Bărbatul ei, Boris (Claudiu Bleonț), a băut iar și a uitat ce a făcut cu banii din salariu. I-au căutat prin toată casa, au răscolit mica lor garsonieră, fiindcă Nadia și Boris sunt muncitori, el macaragiu, ea brancardiera –  trăiesc greu, se descurcă și mai greu, trag de fiecare rublă. Dupa epuizarea tuturor soluțiilor clasice, Nadiei nu-i rămâne decat o singură opțiune – să invite un hipnotizator (Claudiu Maier), găsit într-un anunț din ziar, care să-l hipnotizeze pe Boris și să afle unde a pus banii din salariu.

Și de aici începe nebunia: sub hipnoză, încep să iasă la iveală secrete, minciuni, ipocrizie, adevăratele vise și speranțe.

Totul este acum un hohot continuu de râs. Apar situații imposibil de rezolvat, probleme din trecut, ce devin motive de ceartă și soluții comice, iar toate conduc la un final pe care nimeni nu-l anticipează.

 

Bilete

Preț bilete: Categoria 1 – 100 lei, Categoria 2 – 85 lei

Online – https://m.iabilet.ro/bilete-arad-spune-mi-ce-ai-facut-cu-banii-65451/

Agenția Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad

Marți, miercuri, vineri: 10 – 16
Joi: 
10 – 16 și 17 – 19
Sâmbătă – Duminică:
 10 – 12 și 17 – 19
Luni închis

Mai multe informații despre bilete puteți afla sunând la numărul de telefon 0744475147

Spectatorii sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru   limitarea  răspândirii COVID 19. 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *