Press "Enter" to skip to content

„Cutia mecanică 7.0.” revine pe scena Trupei Marionete

Duminică, 10 octombrie, de la ora 11.00, în sala Trupei Marionete se va juca spectacolul „Cutia mecanică 7.0.”.

Patru artiști intergalactici, care călătoresc prin univers în căutarea unei planete locuite, ghidați de informațiile sondei spatiale Voyager II, aterizează pe Terra, mai precis într-un teatru de păpuși.

Este un spectacol care, îmbinând tehnologia, marioneta și poezia, își dorește să trezească în conștiința spectatorului pericolul în care ne aflăm datorită poluării și tehnologizării excesive. Vedem prin ochii celor patru exploratori frumusețea și unicitatea vieții pe Pamânt, a iubirii față de natură și față de semeni și cultivăm speranța  că fiecare dintre noi putem fi salvatorul planetei noastre prin gesturi mici de dragoste pentru lumea care ne înconjoară. – spun creatorii spectacolului.

Regia spectacolului este una colectivă. La fel și scenografia. Conceptul costumelor și decorului – realizat în parteneriat cu Facultatea de Design – UAV Arad. Costumele sunt executate la  „Atelier Arina Varga” și Elena Hegyi.

În distribuție îi regăsim pe actorii Lenuța Dorobanțu, Izabela Cotescu, Sorin Dorobanțu și Cristian Bordaș.

BILETE

Biletele, care costă 20 pentru adulți, 10 lei – pentru pensionari și studenți și 5 lei pentru preșcolari și elevi, se pot achiziționa,  în limita locurilor disponibile, fie online de pe platforma www.eventim.ro fie prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0357/414.180, 0357/414.181 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00. Spectatorii care și-au făcut rezervare își vor ridica biletele, de la caseria Sălii Marionete, Str. Episcopiei nr. 15, de marți până vineri între orele 10.00 – 14.00, duminică până cel târziu la ora 10.30. După această oră, rezervările se anulează. Casieria este deschisă de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00, duminică, în intervalul 9:30 – 10.55.

ACCES

Pentru spectatorii cu vârsta de peste 12 ani, accesul în sala de spectacole este permisă doar pe baza certificatului verde.

Participarea publicului este permisă până la 50% din capacitatea maximă a sălii, cu purtarea obligatorie a măștii de protecție.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *