Press "Enter" to skip to content

Sergiu Bacoș, manager interimar al Filarmonicii Arad!

După nenumărate scandaluri, evaluări și contestații, Doru Orban și-a pierdut postul de conducere al Filarmonicii Arad, în locul său fiind numit manager interimar Sergiu Bacoș.

Sergiu Bacoș – managerul interimar al Filarmonicii Arad – are 37 ani, este artist instrumentist în Orchestra Simfonică a Filarmonicii Arad (la trombon) din anul 2015, dar a colaborat cu instituția încă din liceu și din perioada facultății. De asemenea, este membru al formației Q Band și a făcut parte la un moment dat și din Orchestra Națională de Tineret. Și-a terminat studiile muzicale la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Vă reamintim că Primăria Municipiului Arad a transmis miercuri, 25 mai, rezultatul evaluării pe 2021 a managementului de la Filarmonica Arad. Managerul Doru Orban a obținut nota 6.68, iar pe 20 mai a contestat nota. În 24 mai, Comisia de soluționare a contestațiilor la procedura de evaluare a managementului de la Filarmonica Arad a respins această contestație, considerând-o neîntemeiată. Astfel, rezultatul final obținut de Orban a fost de 6.68, iar conform legii, „În cazul în care nota finală se situează sub 7, rezultatul evaluării este nesatisfăcător”.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.