Press "Enter" to skip to content

Începe Ghioroc Summer Fest pe „Litoralul Vestului”

Duminică, 26 iunie, va avea loc marea deschidere a celei de a XI-a ediții a cunoscutului festival de la Ghioroc.

Evenimentul va începe la ora 16.00. Invitații speciali sunt DJ Aya și DJ Mike Kross.

Un eveniment memorabil pregătit în detaliu de către organizatori: Primăria Ghioroc, Consiliul Județean Arad și Liga Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.

Surpriza deschiderii: un tun de zăpadă care va umple plaja, în plină vară, cu răcoarea zăpezii.

Prezenți la conferința de presă organizată la UAV, rectorul instituției de învățământ superior, Ramona Lile, președintele CJA, Iustin Cionca, primarul comunei Popi Morodan Corneliu, alături de veteranii festivalului, Cosmin Băhnean și Paul Boeriu,  cei care în urmă cu 12 ani organizau prima ediție, au dezvăluit detalii legate de ediția de anul acesta.

„Ne bucurăm să fim astăzi aici împreună cu partenerii UAV pentru a anunța deschiderea Festivalului Ghioroc Summer Fest, evenimentul care atrage an de an foarte mulți turiști și oferă tuturor bucuriile unui sejur festival. Vă promitem că va fi o ediție de neuitat și vă așteptăm în fiecare sfârșit de săptămână pe plaja de la Ghioroc” a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

„Suntem pregătiți pentru marea deschidere. Plaja de la Ghioroc îi așteaptă pe tineri și pe toți cei care vor să se bucure de un timp de calitate să vină vara aceasta pe plajă. Dorim să aducem o noutate pe Plaja Ghioroc, și anume zăpadă pe plajă și desigur vom avea si spuma party, colour fight și fumigene. Primăria Ghioroc tocmai a achiziționat un nou tun de spumă, mulți palmieri și leandri, nisip nou și iluminat ornamental” a declarat primarul comunei, Popi Morodan.

„Am mizat pe Ghioroc ca un loc de atracție pentru turiști. Nu am greșit. Anual peste 100 000 de turiști vin pe plajă și se bucură de oferta Litoralului Vestului. Am investit în acest proiect și mă bucur că aceste investiții se cuantifică în creșterea vizibilității județului Arad, în dezvoltarea unei comune catalogată ca și stațiune de interes național. Ghiorocul a devenit un model de dezvoltare pentru celelalte localități din județ”, a precizat președintele CJA, Iustin Cionca.

„Vă promitem 11 weekend-uri memorabile. Cu muzică bună, spuma party, color fight, noaptea DJ-urilor și multe alte suprize pentru cei care vor fi împreună cu noi pe plaja de la Ghioroc” a declarat Cosmin Băhnean, director de festival.

„Vă așteptăm la marea deschidere de duminică într-o atmosferă incendiară. Chiar dacă va fi și zăpadă, vă promitem că vă veți bucura de toate facilitățile verii. Rămâneți conectați la pagina noastră de facebook pentru a nu rata niciunul din evenimentele verii de pe Plaja Ghioroc” a completat Paul Boeriu, director festival.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.