Press "Enter" to skip to content

Spectacolul pentru copii „Pinocchio”, la Marionete

Golden Party îi așteaptă pe micii spectatori la o călătorie plină de peripeții și aventuri, în cadrul spectacolului muzical de păpuși și mascote Pinocchio.

Despre Pinocchio, băiețelul din lemn care a prins viață s-au scris multe povești miraculoase.

Precum un diamant neșlefuit, Pinocchio întruchipează copilul universal care își dorește să cunoască lumea prin toate simțurile. Farmecul poveștii lui Pinocchio vine din această dorință puternică care îl poartă prin aventuri a căror destinație se află chiar maturizarea lui.

Spectacolul cuprinde învățături subtile, ascunse sub umbrela umorului, adresate întregii familii, de la mic la mare. Publicul va face cunoștință cu personaje complexe, cu trăsături pozitive sau negative, care crează intrigi și dialoguri pline de savoare.

„Vă invităm într-o lume a poveștilor, în care cu ajutorul imaginației, totul devine posibil. Până și o bucată de lemn poate fi însuflețită, dacă cineva și-a dorit suficent de mult să o transforme într-un băiețel adevărat. Spectacolul este o simfonie de culoare, râsete, muzică voioasă, personaje cu care ne putem identifica și care transmit un mesaj: suntem oameni, iar asta ne face să ne dorim să fim mai buni, având mereu câte ceva de învățat, chiar și prin joacă” – spun organizatorii.

Invitații speciali din desenele animate Eroii in Pijama (actori deghizati ce personifica personajele) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun si jocuri interactive.

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.

Cei mici pot dansa si canta alaturi de actorii din spectacol , iar pentru ca cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea intrebari si li se cere implicarea in spectacol.

Durata spectacolului: 55 minute

Spectacol pentru audiență copii +2 ani

Locația: Teatrul de Marionete Arad ( Str. Episcopiei 15)

Data: Sambata 29 octombrie ora 10:00 si 12:00

Preț bilete:

50 lei (tarif întreg) / 45 lei (Bilet copil)
40 lei (tarif întreg) / 35 lei (Bilet copil)

Bilete:

Online: https://eventbook.ro/theater/bilete-pinocchio-arad

Casieria Teatrului de Marionete Arad

Rezervare: 0742422000 sau se pot cumpara de la sala  înainte de eveniment în funcție de disponibilitate.

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Atenție se fotografiază !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.