Press "Enter" to skip to content

Spectacolul Regal Vienez, sold out! A mai fost programată o reprezentație!

Datorită cererii mari, spectacolul REGAL VIENEZ va avea loc la Filarmonica Arad de două ori în aceeași zi.

Așadar, pentru că pentru spectacolul programat in 21 decembrie, la ora 19.00, nu mai sunt bilete, organizatorii au decis să ofere publicului încă o reprezentație, in aceeasi zi, de la ora 17.30. Pentru ca acest lucru să fie posibil, spectacolul de la ora 19.00 a fost mutat la ora 20.00, biletele cumpărate fiind valabile. Pentru ora 17.30, bilete se găsesc la casieria Teatrului Clasic Ioan Slavici și cea a Filarmonicii Arad.

ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa a fost aplaudată pe marile scene de operă și filarmonice din toată lumea. Este deajuns să amintim câteva scene de tradiție: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica dinBregenz), Brunnenhof der Residenz Munchen (Palatul Imperial din Munchen), Stadthalle Viena,Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz, etc.

Recunoașterea orchestrei este dată și de colaborările cu mari nume ale liricii mondiale, soliști și dirijoride la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera din Viena, s.a.m.d.

Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiana li se alatură și ORCHESTRA OPEREI VOX, cunoscută și apreciată la nivel national și internțional. Este pentru prima dată în România când două orchestre își dau mâna pentru a oferi publicului seri memorabile și experiențe muzicale unice.

Celor două orchestre li se adaugă ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX, cu momentele mult așteptate de vals, polci, can-can, într-o coregrafie efervescentă în concepția lui Vlad Sebastian.

Atmosfera și spiritul vienez va vor cuceri înca de la intrarea în sala de spectacol și vă vor rămâne în suflet ca o amintire vie pentru Crăciunul și Anul Nou ce vor urma. Daca nu puteți ajunge la concertele de Crăciun și Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez în orasul dumneavoastră prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman și multe,multe alte surprize muzicale și coregrafice.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.