Press "Enter" to skip to content

„Crăciun Vienez” la Arad. Soprana Paula Jeckstadt, invitată de onoare!

În luna decembrie, orchestra JOHANN STRAUSS ENSEMBLE, împreună cu dirijorul Russell McGregor, va aduce  strălucirea Crăciunului vienez in Arad.

Astfel, peste 35 de instrumentiști, artiști invitați și un cuplu de dansatori se vor reîntâlni cu iubitorii de muzică clasică din Arad, în data de 13 decembrie, de la ora 19.00, la Filarmonică, pentru o nouă experiență inegalabilă de muzică și dans, într-un spectacol al bucuriei și emoției prezentat cu succes în toate colțurile lumii.

De la celebrele compoziții muzicale semnate de Johann Strauss I și II la operele compozitorilor Franz Lehar, Karl Komzak, Julius Fucik, până la celebrele teme de Crăciun ale lui Johann Sebastian Bach, repertoriul concertului „Crăciun Vienez” va fi completat prin recitalurile sopranei Paula Jeckstadt, una dintre cele mai aplaudate voci de operă a momentului, pe scenele din Austria și Germania.

??????????????????????

Fiind catalogată de critici drept una din cele mai promiţătoare soliste ale generaţiei tinere, soprana Paula Jeckstadt, și-a perfecționat stilul interpretativ alături de Ingeborg Hallstein, Edith Mathis, Margreet Honig, Inge Borkh, Anne le Bozek, Siegfried Jerusalem, Willy Decker, Adam Benzwi și Max Hopp, Stefan Herheim, Karlheinz Hanser, Elly Ameling, Thomas Seyboldt și Dagmar Trefz.
Pe lângă numeroase roluri principale în spectacole de operă și spectacole solo, susținute pe continentul European, soprana Paula Jeckstadt colaborează cu Volksoper Viena, Filarmonica Württemberg Reutlingen și Royal Opera House.

„… glasul cald și suav al sopranei Paula Jeckstadt, nu are cusur, pătrunde în inimi și pare a fi predestinat romanticilor.” – Ziarul Ludwigsburg

Atracția concertelor susținute de orchestra austriacă se datorează, în mare parte, magnetismului lui Russel McGregor, dirijor și prim-solist, deținător al unei viori fabricate de Carlo Giuseppe Testore în anul 1697, “sora mai mică” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart.

În acompaniamentul, sau sub bagheta lui Russel McGregor, au performat vedete ale muzicii de operă, precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi. Johann Strauss Ensemble încântă mii de spectatori din România, an de an, prin sunetul tipic austriac, virtuozitate, plus o picătură de umor, elemente care, de altfel, stau la baza succesului internațional al acestei orchestre de muzicieni de prim rang.

Bilete:

Preț bilet: 190 lei

Online: https://www.bilete.ro/craciun-vienez/

Casieria Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad

Casieria Filarmonicii arad

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.