Press "Enter" to skip to content

„Elsa și prietenii”, pe scena Trupei Marionete

Momentul mult visat a sosit! Elsa, cu puterile sale magice, curajoasa Anna, amuzantul Olaf, dar și Kristof împreună cu renul sau prietenos, vin la Arad.

Evenimentul va avea loc în 21 ianuarie, de la orele 10.00 și 16.00, la Teatrul de Marionete din Arad.

Cei mici pot dansa și cânta alături de actorii din spectacol, iar pentru că cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea întrebări și li se cere implicarea în spectacol. Ceea ce este nou și complet special chiar și pentru un teatru muzical neconvențional, este că la final de spectacol cei mici au parte și de un program de „încălzire” prin muzică și dans (sub formă de joc interactiv ) și multe alte activități printre care și face painting(opțional), alături de actorii de la Golden Party. Opțional copiii au posibilitatea să se picteze pe față.

Durata spectacolului: 60 minute
Scenariul si Regia : Sabina Arsenie
Muzica : Gabriel Arsenie
Coregrafie: Rares Valea
Spectacol pentru audienta +2 ani

BILETE

Biletele se gasesc online pe Eventbook.ro, goldenparty.ro sau zilnic la casieria Teatrului de Marionete din Arad ( între orele 10.00 – 14.00).
Pret: de la 35 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!
Atenție se fotografiază!
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *