Press "Enter" to skip to content

„Istoria muzicii pentru copii (și părinții lor)”, pe scena Trupei Marionete

Mozart, Amy Winehouse, Louis Armstrong, Elvis Presley, Janis Joplin sau David Bowie sunt doar câteva dintre personajele care vin pe scena Trupei Marionete.

Actorii Trupei Marionete invită publicul duminică, 22 ianuarie, de la ora 11.00, la spectacolul „Istoria muzicii pentru copii (și părinții lor)”, în regia lui Cristian Ban.

„Distractiv și educativ. Așa este spectacolul „Istoria muzicii pentru copii (și părinții lor)”. E un spectacol pentru toată familia, în care personaje sunt muzicieni care au avut o viață de poveste, de multe ori controversată, un parcurs care a marcat decisiv istoria muzicii.” – spune regizorul Cristian Ban.

Designul și creația marionetelor sunt semnate de Claudiu Ionescu (mulțumiri pentru colaborare la realizarea marionetelor – Oanei Micu), decorul și costumele – de Irina Chirilă, muzica live – de Paul Tonca, iar coregrafia – de Maura Cosma. Asistent scenografie este Ana Farâma, iar grafica afișului este realizată de Medeea Popa. Din distribuție fac parte: Adina Doba, Lenuța Dorobanțu, Izabela Cotescu, Lăcrimioara Szlanko, Sorin Dorobanțu, Mircea Moș și Cristian Bordaș.

Vă reamintim că biletele, care costă 25 pentru adulți, 15 lei – pentru pensionari și studenți și 7 lei pentru preșcolari și elevi, se pot achiziționa, în limita locurilor disponibile, fie online de pe platforma www.eventim.ro fie prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0257.280.974 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00. Spectatorii care și-au făcut rezervare își vor ridica biletele, de la caseria Sălii Marionete, Str. Episcopiei nr. 15, de marți până vineri între orele 10.00 – 14.00, duminică până cel târziu la ora 10.30. După această oră, rezervările se anulează. Casieria este deschisă de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00, duminică, în intervalul 9:30 – 10.55.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *