Press "Enter" to skip to content

Gală aniversară ELLIS by Eli Lăslean, la Arad (GALERIE FOTO)

Eli Lăslean și-a serbat ziua de naștere la Arad, în cadrul evenimentului „Ellis – o modă pentru o viață”.

Filarmonica Arad a găzduit luni seara un eveniment de înaltă ținută. De fapt, două evenimente. Ziua de naștere a creatoarei de modă Eli Lăslean și aniversarea a 30 de ani de la înființarea Casei de Modă „ELLIS”. Sute de personalități ale vieții culturale, artistice, sportive, politice, oameni de afaceri, marea majoritate colaboratori ai brand-ului „ELLIS”, reprezentanți ai mass-media centrală și locală, au vrut să îi fie alături arădencei care a dus numele Aradului peste tot în țară și în străinătate, creațiile sale fiind apreciate de nume importante din România. „Eram o tânără economistă care visam la lumea fascinantă a modei. Când am început să fac haine, nu știam aproape nimic despre ele, dar le iubeam. Tot ce am făcut eu a fost o imensă poveste de dragoste pentru frumos. Am căutat frumosul și acolo unde nu a existat și dacă nu a existat l-am inventat. Mă bucur că am reușit să aduc fericirea în sufletele femeilor care au venit spre noi și tocmai de aceea cred că onest este să sărbătorim împreună cei 30 de ani” – a declarat Eli Lăslean.

Spectacolul a surprins momentele relevante și totodată emoționante din istoria casei „ELLIS“, redate prin scurte filmulețe care au rulat pe ecranele amplasate în sală. De asemenea, a avut loc o prezentare de modă cu piese “best off” din colecțiile „ELLIS“, etalate de 30 de femei frumoase, multe dintre ele fiind tinerele care au prezentat de-a lungul timpului creațiile casei de modă arădene. „Eli, prețuiesc Omul din tine, modestia nefirească vremurilor acestea, pe care tu o ai și pe care nu o joci, este parte din tine. Mulțumesc pentru frumusețe, pentru dăruire, pentru talent” – a spus Andreea Marin.

Gazda serii a fost Andreea Marin, iar invitat special, interpretul Aurelian Temișan, care i-a dedicat prietenei sale, Eli Lăslean , trei melodii de suflet. Ne știm de 30 de ani. Între mine, Eli și Monica s-a legat o relație de prietenie. Vorbim de o viață dedicată scenei, cu impedimente, cu probleme, dar Eli e în picioare. Îi dorim încă atâția ani de carieră, să poată preda ștafeta” – a mărturisit Aurelian Temișan.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *