Press "Enter" to skip to content

Festival de Yoga, în 17 iunie, la Arad

Ziua Internațională de Yoga va fi sărbătorită în Arad, în cadrul unicului festival de yoga din vestul țării, pe Malul Mureșului, în aer liber, în Parcul Chinologic „Gheorghe Schill” (zona Subcetate).

Ziua Internațională Yoga își propune să crească nivelul de conștientizare la nivel mondial cu privire la numeroasele beneficii ale practicii yoga și va fi celebrată la Arad în data 17 iunie 2023.

În preajma Zilei Internaționale de Yoga, Yoga Day aduce împreună comunitatea de oameni interesați de sănătatea fizică și mentală, dornici să învețe mai multe despre yoga, să își manifeste recunoștința față de lumina, bucuria și pacea interioară pe care yoga o aduce în viețile noastre atât personale cât și la nivelul întregii umanități.

De la 9 dimineața până la 9 seara, 14 presenteri din Arad și Timișoara vor suține un program variat de 17 clase de yoga, ateliere inspiraționale, meditații și terapie prin sunet.

Această a doua ediție, pe lângă clase consacrate de Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Family Yoga, aduce un concept nou în Arad: DOGA – „dog yoga” – o formă de practică yoga ce presupune implicarea cățelului în practica individuală. Programul (https://yogadayarad.ro/program/) vine în întâmpinarea practicanților de toate vârstele, fiind o zi dedicată tuturor membrilor familiei (chiar și a patrupedului canin).

Cei 20 de expozanți (https://yogadayarad.ro/expozanti/) din cadrul Târgului Artizanal, îi așteaptă pe arădeni cu articole „hand made”, mâncare proaspătă vegană/vegetariană, băuturi răcoritoare bio, tatuaj henna, face painting pentru copii.

Accesul în zona festivalului e GRATUIT, însă participarea la clase presupune plata unui abonament de 90 leivalabil toată ziua la toate clasele și atelierele. Înscrierea se face online, pe pagina https://yogadayarad.ro/cum-particip/.

Primii 100 de participanți înscriși primesc câte un „goodie bag” cu produse din partea sponsorilor (https://yogadayarad.ro/sponsori/), iar la finalul zilei vom organiza o tombolă pentru toți cei care au achiziționat abonament la festival cu premii constând în produse de yoga, abonamente la clase de yoga online și la sală + alte surprize de la partenerii și colaboratorii noștri.

Organizatorii sunt Sattva Yoga Center (prin Antonela Pantea) și Nuts for Nuts (prin Irina Ancuta).

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *