Press "Enter" to skip to content

„Sarmale cu dragoste”, la Teatrul de Vară

În această săptămână, la Teatrul de Vară se va juca spectacolul Sarmale cu dragoste, o comedie spumoasă, cu Victoria Dicu și Nicodim Ungureanu în distribuție.

Spectacolul se va juca miercuri, 28 iunie, de la ora 20.00

Sinopsis

Comedia „Sarmale cu dragoste” este un amestec de iubire, tandrețe, și… picanterie, învelite în foi suculente de umor și bună dispoziție. Un spectacol cu un el și o ea, trecuți de prima tinerețe, cei doi ajung să se cunoască în sala de așteptare a unui cardiolog.Pe lângă boala de inimă îi unește pasiunea pentru fumat, cafea, dar mai ales pentru sarmale.

Toată viața așteptăm. Așteptăm să fumăm o țigară, în timp ce așteptăm să intrăm la cardiolog. Așteptăm primavara, apoi așteptăm concediul de vară și apoi pe Moș Crăciun. Trec zece ani și îi reîntâlnim de data aceasta într-o sală de așteptare de la cabinetul de Gastroenterologie. Ajung aici fiindcă ea gătește prea bine și el mănâncă prea mult. Sau poate fiindcă ea a vrut să-l aducă pe el de Valentine`s Day în situația în care s-au cunoscut, ca să relanseze o viață de familie monotonă. Cert e că lui îi e rău și ea îl vrea romantic. El vrea un colebil ca să-l lase durerile, ea vrea conversație și declarații de iubire.

Prețul biletului este de 6 lei (preț întreg – adulți) și 1,5 lei (preț redus – elevi). Biletele se pot achiziționa de la Teatrul de Vară (str. Gheorghe Barițiu nr. 16), în zilele de luni și marți, între orele 09.00 – 16.00 și miercuri între orele 09.00 – 16.00 și 18.00 – 20.00, pentru spectacolul din săptămâna respectivă. 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *