Press "Enter" to skip to content

Mihaela Tatu va susține o conferință la Arad

Mihaela Tatu va susține la Arad o conferință a cărei temă este Comunicarea din energia feminină”.

Evenimentul, organizat de FeminiTEA Arad, va avea loc sâmbătă, 15 iulie, de la ora 11.00, la Universitatea Aurel Vlaicu” din Arad și este dedicat tuturor femeilor.

„Despre femei, despre energia feminină, despre comunicare, se pot spune multe. Dacă am întreba bărbații despre modul în care noi femeile comunicăm, probabil răspunsul ar fi tragi-comic. Dacă am întreba alte femei, am primi atât răspunsuri de susținere cât și păreri dure. Dacă am întreba copiii, despre cum comunică femeile din viața lor, sigur am primi un răspuns sincer. Dar pe lângă toate acestea, cum rămâne cu energia noastră? Energia din care comunicăm și transmitem informații?
Un subiect pe cât de interesant pe atât de controversat. Suntem însă privilegiate să avem o invitată specială care să ne prezinte această temă pe larg. Așadar, vă invităm alături de noi la un eveniment unic, dedicat tuturor femeilor din Arad unde doamna Mihaela Tatu ne va onora cu prezența dar și cu multe cunoștințe adunate de-a lungul tuturor anilor de carieră. Ne bucurăm că va fi alături de noi cea care a îndeplinit atât de multe roluri: realizator-prezentator de emisiuni radio si televiziune de peste 22 de ani, trainer certificat ANC in Tehnica si Arta livrării discursului, trainer certificat persolog după modelul DISC, voice Over la BTI Oradea, speaker motivațional, un om extraordinar și totodată o femeie cu o carisma aparte.” – spun organizatoarele, Carla Simeria și Laura Puie (fondatoare FeminiTEA).

ACCES

Bilet acces general: 98 Ron
Bilet VIP* limitat: 188 Ron (include locuri preferențiale și sesiunea de Q&A cu Mihaela Tatu)

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *