Press "Enter" to skip to content

Taraf Flamenco, Krstijan Azirovic Orchestra și Mădălina Pavăl Orchestra cântă la Curtici

Primăria orașului Curtici și Asociația Culturală MACAIA sunt încântate să vă prezinte programul concertelor incluse în proiectul “Curtici 55”.

Aceste spectacole sunt menite să ofere comunității noastre oportunitatea de a se bucura de experiențe culturale unice și de a promova multiculturalismul și comunicarea interetnică.

În cadrul proiectului Curtici 55, ne bucurăm să anunțăm următoarele concerte ce vor avea loc:

Concert – Taraf Flamenco (România-Argentina), Krstijan Azirovic Orchestra (Serbia) – 15 iulie: Bucurați-vă de o seară plină de ritmuri și sunete exotice. Taraf Flamenco și Krstijan Azirovic Orchestra vă vor purta într-o călătorie muzicală captivantă, aducând o combinație inedită de muzică românească, argentiniană și sârbă.

Concert Mădălina Pavăl Orchestra (România) – 5 august: Mădălina Pavăl și orchestra sa vă vor încânta cu un concert de excepție, oferindu-vă o varietate de stiluri muzicale și armonii captivante.

”Aceste concerte sunt doar o parte din programul amplu de evenimente culturale oferit de proiectul “Curtici 55”. Ne dorim să vă oferim o experiență culturală de calitate și să promovăm diversitatea culturală în comunitatea noastră” – spun organizatorii.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția finanțatorului. Finanțatorul nu este responsabil de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *