Press "Enter" to skip to content

Pianistul Cătălin Răducanu va susține un concert la Filarmonica Arad

Pianistul Cătălin Răducanu va susține un recital la Arad, parte din Turneul Național „Un artist, un pian și un țambal – clasic, jazz, folclor”.

Evenimentul va avea loc marți, 26 septembrie, de la ora 19.00, la Filarmonica Arad.

Un tânăr muzician multitalentat – Cătălin Răducanu – aflat la început de carieră, dar deja cu confirmări ca orchestrator, aranjor, dar mai ales poli-instrumentist, va aborda în fața publicului teme celebre și pagini muzicale de mare rafinament și autenticitate, atât din zona de clasic, de jazz, cât și de folclor.
Spectatorii vor fi martori nu doar ai unui act artistic plin de vervă și virtuozitatea specifică unui talent unic, ci vor vedea și asculta cum Muzica poate impresiona indiferent de instrumentul sau stilul în care este abordată. Cu un fir narativ pe care muzicianul-povestitor îl va depăna în fața publicului, cei prezenți vor fi martori la căderea barierelor etnice și sociale care – în mod fals – sunt ridicate tocmai de muzica pe care o ascultăm.

Piese celebre, refrene de azi sau de altădată, ritmuri tradiționale sau exotice vor fi sonorul prin care artistul Cătălin Răducanu ne va demosntra că „Muzica e una!”. În program va fi muzică de Bach, Chopin, Liszt, Albeniz, Gershwin, Chick Corea, Cătălin Răducanu, Erik Satie, Toni lordache.

„Un artist, un pian și un ţambal – Clasic, jazz, folclor este un spectacol-concert care ne readuce aminte la modul cel mai direct de faptul că suntem cu toții posesorii unui suflet și ai unei sensibilități pe care doar muzica le poate uni, spre bucuria și împlinirea afectivă a tuturor. Muzica ne unește nu ne dezbină, iar prin muzică – fie că o ascultăm, fie că o studiem sau interpretăm – putem deveni mai fericiți, nu doar de unii singuri, ci și împreună” – spun organizatorii.

Bilete

Online: https://www.bilete.ro/un-artist-un-pian-si-un-tambal-turneul-national-de-recitaluri-classic-jazz-folclor/

Casieria Filarmonicii Arad:

  • Luni: 09:00 – 13:00
  • Marți: 09:00 – 13:00
  • Miercuri: 12:00 – 16:00
  • Joi: 09:00 – 13:00; 17:00 – 18:45
  • În zi de concert: 09:00 – 13:00;
    17:00 – 18:45

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *