Press "Enter" to skip to content

„Violonistul Diavolului” revine la Arad

Mani Neumann, adică „Der Teufelsgeiger”, („Violonistul Diavolului”, în traducere), cunoscut publicului din România în urma colaborării sale de lungă durată cu formația Phoenix, revine la Arad.

Îndrăgostit de țara noastră, violonistul a început în acest an colaborarea de lungă durată cu România, iar Momentum este conceptul care ilustrează, probabil, cel mai bine versatilitatea și unicitatea muzicii farfarello.

Mani Neumann, Uli Brand și Urs Fuchs, adică Trio farfarello., vor cânta la Terasa Flex de pe ștrand, pe 1 octombrie, începând cu ora 20.00. Biletele sunt disponibile online https://www.iabilet.ro/bilete-arad-concert-farfarello-88638/, dar și la Terasa Flex.

Mani Neumann, Der Teufelsgeiger – Violonistul Diavolului, cunoscut publicului din România în urma colaborării sale de lungă durată cu formația Phoenix, aduce Trio farfarello în România pentru un nou turneu național, inedit, care dă artei o definiție aparte. Trio farfarello a împlinit 40 de ani de carieră în 2021, însă conjunctura impusă de pandemie a făcut imposibilă o „sărbătoare” complexă, așa cum Mani Neumann și-ar fi dorit.

Trio farfarello înseamnă în primul rând vioară, blockflöte, chitări acustice pe 6 şi 12 corzi, percuţie & bass. Mani Neumann (vioară, blockflöte) şi Ulli Brand (chitară), membrii fondatori ai trupei Farfarello, au reuşit ca în 40 de ani de activitate să obţină recunoaştere europeană şi internaţională. Stilul muzical abordat este atât de unic încât orice descriere convenţională devine imposibilă. În ultimii ani, aceştia au concertat în formulă de trio, alături de muzicianul Urs Fuchs, care a concertat până acum, printre alții, cu Jon Lord (Deep Purple), Sally Oldfield, Kathy Kelly sau Frida (Abba).

Rezervări: 0721 257 360

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *