Press "Enter" to skip to content

„Promenada Inimilor”, sâmbătă, la Arad

Proiectul Rotary Inima Mea – „Promenada Inimilor” este dedicat Zilei Mondiale a Inimii.

Promenada Inimilor 2023 proiect comun al cluburilor Rotary Arad, Rotary Arad-Cetate, Rotary Curtici, Rotaract și Interact din județul Arad, are ca obiectiv promovarea mișcării în aer liber cu scopul de a  parcurge 5.000 de pași, ca mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare..

Sănătatea noastră este în mâinile fiecăruia dintre noi iar implicarea activă a comunităţilor locale ne ajută să ne protejăm cu atât mai bine sănătatea.

Proiectul Rotary Inima Mea – „Promenada Inimilor” este dedicat Zilei Mondiale a Inimii, iar obiectivul evenimentului este de a promova mișcarea în aer liber pentru a  parcurge 5.000 de pași, ca mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare.

„Promenada Inimilor” este un concept simplu şi inovator ce are scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea. Proiectul implică amenajarea, în parteneriat cu autoritățile locale, a unei rute accesibile prin care publicul de toate vârstele este încurajat să facă mișcare.

Promenada Inimilor, proiect comun al cluburilor Rotary Arad, Rotary Arad-Cetate, Rotary Curtici, Rotaract și Interact din județul Arad, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, recomandă această inițiativă colaborativă a Fundației Române a Inimii şi a Societății Române de Cardiologie, implementată cu succes în numeroase țări europene, pentru conștientizarea și importanța mișcării fizice ca factor decisiv pentru o dezvoltare și viață armonioasă.

Astfel, sâmbătă, 30 septembrie, începând cu ora 10:00, arădenii sunt invitați să parcurgă individual traseul amenajat în Arad care are o lungime de 2 km și începe din dreptul pasarelei peste Mureș  de  la Podul verde (pe partea de sus a falezei de pe Malul Mureș̦ului), până la Hotelul Coandi.

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *