Press "Enter" to skip to content

Premieră în istoria dansului sportiv arădean

O nouă premieră în istoria dansului sportiv arădean: sportivii clubului Royal au adus acasă ambele titluri de campioni și vicecampioni ai României la cea mai înaltă clasă valorică a competiției.

Este vorba despre Clasa B, de la categoria de vârstă 14-15 ani din cadrul Campionatului Național de Clase.

De asemenea, au adus acasă și titlul de vicecampioni naționali cu cei mai micuți dansatori arădeni la cea mai numeroasă categorie de vârstă din cadrul Campionatului Național, Clasă H 10-11 ani. La această categorie s-au aliniat la start 38 de perechi puternice din toată țara.

Răzvan Moldovan și Ștefania Nuțescu au devenit campioni naționali ai României la Clasa B Latino 14-15 ani. Eduard Tudor și Diandra Fabian sunt acum vicecampioni naționali ai României la Clasă B Latino 14-15 ani. Niclas Oster și Raluca Barit – Vicecampioni Naționali ai României din 38 de perechi la Clasă H 10-11 ani la al doilea concurs împreună ca pereche.

Alte rezultate: Ianis și Maia – Finaliști și câștigători ai locului 6 din 38 de perechi la Clasă H 10-11 ani la al doilea concurs împreună ca pereche; Mark și Alexia – Finaliști și câștigători ai locului 6 la Clasă B Adulți. Ernestin și Carmen – Locul 4 la Clasă E Seniori Latino; Matteo și Maia – Locul 8 în Semifinală din 37 de perechi, la doar un pas de calificarea în finală; Andi și Daria – Locul 8 în semifinală la doar un pas de calificarea în finală.

Suntem mândri să continuăm să aducem Aradului cele mai valoroase titluri de campioni și vicecampioni la cele mai puternice categorii, să reprezentăm România cu succes pe plan internațional, fiind primul și singurul club de dans sportiv arădean care reprezintă România la Campionatele Mondiale și Europene. Urmează pentru noi Campionatul Mondial din Portugalia”, a declarat instructorul de dans Patrik Haizar.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *