Press "Enter" to skip to content

Carrefour România a inaugurat cel de-al treilea hipermarket din acest an la Arad

Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al treilea hipermarket din acest an, la Arad.

  • Rețeaua Carrefour Hipermarket România ajunge la un număr de 46 de unități la nivel național, dintr-un total de peste 410 magazine multiformat;
  • Hipermarketurile Carrefour oferă cea mai extinsă gamă de articole la nivelul întregii rețele: peste 30.000 de produse alimentare și non-alimentare în magazinul din Arad;
  • Prin deschiderea hipermarketului, Carrefour, unul dintre cei mai mari angajatori din România, susține dezvoltarea comunității locale, generând 120 de locuri de muncă.

 Magazinul este situat pe Calea Aurel Vlaicu numărul 14, în incinta complexului comercial AFI Arad, unde clienții se pot bucura de o experiență completă la cumpărături. Hipermarketul reprezintă primul format cu care Carrefour s-a lansat pe piața din România în 2001 și rămâne în poziția de format strategic la nivelul întregii rețele, oferind cea mai variată gamă de produse, accesibilă pentru toate buzunarele. Extinderea rețelei face parte din planul omnichannel al companiei de a-i întâmpina pe clienți cu produsele preferate, atât în magazinele fizice, cât și online.

„Cu ocazia deschiderii noului magazin Carrefour din oraș, cetățenii din Arad și împrejurimi vor avea acces la o selecție generoasă de produse, din care nu vor lipsi niciodată produsele proaspete, specialitățile locale și regionale, dar și mărcile noastre proprii care oferă un raport calitate-preț excelent. Ne bucurăm să fim alături de arădeni și îi așteptăm în magazin cu o mulțime de oferte și promoții speciale, potrivite pentru orice nevoie”, a declarat Sorin Pănescu, Director hipermarket Carrefour Arad.

Hipermarketul din Arad oferă multiple opțiuni pentru o alimentație sănătoasă la prețuri accesibile, prin gama variată de fructe și legume proaspete, românești, preparate tradiționale, produse bio, selecția extinsă de vinuri cu tradiție, precum și specialități de la producătorii locali și regionali, mici, mijlocii și mari. Carrefour se angajează să păstreze tradiția oferirii unei game variate de produse locale, printre care se regăsesc: delicioasele lactate de la Lacto Food, Simultan și Helvetica Milk, mezelurile de calitate superioară și produse proaspete din carne românească de porc de la Casa Muscă, pâinea proaspătă și produsele de panificație de la SC Palmar Vali, cu faimoasa pâine de Pecica, Ratio West și Brutăria Super, precum și o selecție rafinată de produse de cofetărie SC Lubianco Junior Arad și Cofetăria Trandafirul Timișoara, dar și fructe și legume de la fermierii români din Grădina Noastră.

Alte produse de origine locală pe care clienții le pot găsi în magazin sunt:

  • brânzeturi artizanale fabricate din ingrediente românești, 100% naturale, din cel mai nou program Carrefour, Poftim Brânza Românească;
  • vinuri românești din programul Deschidem Vinul Românesc; acesta cuprinde etichete regionale, inclusiv din regiunea Transilvania sau Banat, de la crame recunoscute pe plan local: Domeniile Boieru, Villa Vinea, Teaca, Pivnița Savu, Dealul Dorului sau Jidvei, cu soiuri apreciate de către pasionații de vin, precum Sauvignon Blanc, Fetească Regală, Muscat Ottonel, Chardonnay, Pinot Noir, etc;
  • Bunătăți de soi specifice sezonului, de la Cooperativa Grădina Noastră din Zărand – singura din Arad – care livrează în proximitate produse proaspete precum: varză, ardei, vinete, verdețuri, castraveți, cartofi, mere;
  • fructe și legume românești de la cooperativele agricole Grădina Noastră din Vărăști, Brezoaele, Însurăței, Tg. Secuiesc și Voinești;
  • produse marcă proprie din gamele consacrate Drag de România, Carrefour La Piață, Creștem România Bio, Filiera Calității, dar și mărci naționale și internaționale;

În plus, magazinul include în oferta sa și produse non-alimentare din universul de curățenie, cooking (electrocasnice, veselă), produse de igienă sau pentru casă și grădină, produse cosmetice sau jucării, precum și zona Carrefour Carusel, un spațiu dedicat universului extins de oferte și promoții. Totodată, noua colecție de haine TEX, potrivite pentru sezonul rece, va fi disponibilă încă de la deschidere.

Mai mult, pe lângă serviciile consacrate disponibile în hipermarketurile Carrefour (PayPoint, plată facturi sau viniete), clienții pot beneficia și de opțiuni precum transferul de bani prin MoneyGram, bilete loto prin Loteria Română, carduri cadou, atât Carrefour, cât și de la parteneri (IKEA, Lensa, Roblox, etc.). De asemenea, cu ajutorul cardului Direct de la Carrefour, clienții pot beneficia de plata în rate a produselor achiziționate, precum și de 5% cashback din valoarea coșului de cumpărături.

Cu ocazia deschiderii, clienții pot consulta cataloagele cu oferte și promoții speciale și participa la cele două tombole cu premii. În perioada 1 – 30 noiembrie se desfășoară prima tombolă, prin care clienții au șansa să câștige unul dintre cele 100 de carduri cadou în valoare de 500 de lei fiecare, în schimbul unui bon de cumpărături în valoare de minimum 100 de lei înregistrat pe site-ul: https://lp.carrefour.ro/deschidere-arad/. Mai mult, în intervalul 18:30-22:00 din ziua deschiderii, clienții au șansa de a câștiga premii instant: din 30 în 30 de minute se anunță o casă norocoasă, unde clientul care se află la scanat cu produsele primește un pachet cadou cu o selecție de produse marcă proprie Carrefour.

Hipermarketul din Arad este deschis de luni până duminică, între orele 08:00 – 22.00. Cu o suprafață de vânzare de 5.800 de metri pătrați, magazinul pune la dispoziția clienților un mix de cinci case tradiționale și nouă case de tip self checkout.

Universul Act for Good Carrefour – disponibil în noul magazin fizic sau direct în buzunarul clienților, prin intermediul aplicației mobile

Prin intermediul programului Act For Good, disponibil în aplicația Carrefour, clienții pot acumula puncte de loialitate pentru a beneficia de discounturi, experiențe diverse și ocazia de a susține comunitatea prin fapte bune.

Carrefour continuă demersul de modernizare a magazinelor din toată țara, folosind avantajele tehnologiei pentru a face experiența de cumpărături cât mai ușoară și plăcută. Dincolo de casele 100% self checkout, care dispun de un sistem de scanare și efectuare a plății simplu și intuitiv pentru toată lumea, clienții beneficiază de opțiunea Scan & Pay din aplicația Carrefour. Cu ajutorul ei, pot scana și plăti produsele pe măsură ce le adaugă în coșul de cumpărături, iar experiența devine simplă și rapidă.

Grijă pentru mediu și comunitate

Ca parte a strategiei Carrefour de protejare a mediului înconjurător, retailerul aduce în perioada 1 – 4 noiembrie ultima ediție a caravanei Plata cu PET, în cadrul căreia clienții pot achiziționa fructe și legume proaspete, crescute local, la prețul special de 1 PET, 1 doză de aluminiu sau 1 ambalaj de sticlă per bucată. Mai mult, pentru fiecare recipient de apă rPET DORNA, produs din plastic 100% reciclat și 100% reciclabil, clienții primesc o cantitate dublă de fructe și legume. Plata cu PET este o inițiativă Carrefour în parteneriat cu Coca-Cola HBC, GreenPoint Management, TOMRA, FEPRA și EcoSynergy.

Mai mult, ca sistem permanent, clienții pot aduce în noul magazin recipiente cu ulei folosit și beneficia de recompense, conform unui mecanism foarte simplu: pentru fiecare 4 litri de ulei folosit, Carrefour oferă la schimb clienților câte 1 litru de ulei proaspăt. Același principiu este valabil și în cazul programului de colectare a bateriilor uzate ș a acumulatorilor vechi. Astfel, pentru fiecare 6 baterii uzate sau 6 acumulatori vechi aduși la urnele speciale amplasate la recepție, clienții sunt recompensați cu o baterie nouă de tip R3 sau R6, marcă proprie Carrefour.

Nu în ultimul rând, Carrefour își invită clienții să pună binele pe lista lor de cumpărături și să doneze în locul special amenajat alimente pentru persoanele din comunitățile defavorizate, în cadrul proiectului Banca de alimente, dezvoltat alături de Crucea Roșie Română.

O experiență omnichannel la cumpărături

Din 1 noiembrie, arădenii vor avea posibilitatea să acceseze cele peste 30.000 de produse, atât în magazinul fizic, cât și online, prin intermediul aplicației Carrefour, al site-ului carrefour.ro sau al platformelor partenere BRINGO și Glovo.

BRINGO, platforma românească de personal shopping care efectuează livrări de la 90 de minute, la 30 sau, chiar în timp record, în 15 minute, oferă un univers cu multiple opțiuni, din care clienții pot alege cum preferă să intre în posesia cumpărăturilor, cu livrare direct acasă sau gata pregătite în hipermarket pentru ridicare personală, prin opțiunea Click & Collect.

Totodată, din secțiunea Hipermarket a aplicației Glovo, clienții pot selecta produsele dorite de la magazinul Carrefour Arad, iar Glovo le va livra la adresa indicată în mai puțin de 60 de minute.

În linie cu viziunea omnichannel, Carrefour își continuă misiunea de a deveni alegerea numărul unu a clienților, prin dezvoltarea rețelei naționale de magazine în toate formatele: Hiper, pentru experiența completă din cadrul sesiunilor de cumpărături săptămânale, Express, pentru rapiditate și caracterul personal al unui magazin de proximitate, Market, aflat la intersecția dintre primele două formate, cu accent pe prospețime, rapiditate și proximitate, și Supeco, formatul discount de tip cash & carry, destinat atât clienților persoane fizice, cât și juridice.

Despre Carrefour

Carrefour România le oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături. Singurul retailer omnichannel din România, Carrefour le oferă clienților experiențe de cumpărături cu ajutorul aplicației mobile și a caselor de marcat Self Service, în magazine, prin serviciile de online shopping cu livrare acasă, prin BRINGO și Glovo sau cu opțiunea Click & Collect de pe www.carrefour.ro.

Odată cu achiziția operațiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour ajunge la peste 430 de magazine, în 113 orașe din țară și ajunge în top trei jucători de pe piața de retail din România, fiind un angajator de top certificat pentru peste 17.000 de angajați.

În 2022, Carrefour România a fost un important contributor la susținerea economiei, cu peste 681 milioane de lei în taxe aduse la bugetul de stat. Furnizorii Carrefour de anul trecut au provenit în proporție de peste 93% din România, iar acum retailerul continuă să își extindă în permanență rețeaua de producători locali și ultra-locali, care însumează peste 1300 de parteneriate, pentru furnizarea de produse proaspete.

Compania susține comunitățile în care activează prin programe și inițiative naționale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate: Cooperativa Agricolă Vărăști, prima de acest gen fondată de retailer în România, Deschidem Vinul Românesc, Creștem România BIO, Grădina Noastră și Poftim Brânză Românească sau Plata cu PET. Platforma Act For Good transformă cumpărăturile într-o experiență personalizată cu impact social. Fiecare sesiune de shopping le poate aduce utilizatorilor puncte de loialitate, prin care pot face fapte bune, dar pot și beneficia de reduceri și oferte personalizate.

Carrefour România operează în România prin cinci entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operational SRL, Supeco Investment SRL și, din noiembrie 2023, Romania Hypermarche S.A.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *