Press "Enter" to skip to content

Andreea și Patrik Haizar, semifinaliști la Campionatul Mondial din Portugalia

Andreea Silvana Haizar și Patrik Haizar sunt semifinaliști la Campionatul Mondial Vagos Open din Portugalia și la doar un pas de calificarea în marea finală la categoria Seniori 1 Latino.

În acest weekend, pe ringul de dans din Portugalia s-au întrecut cele mai bune perechi din lume. Peste 16 țări și-au trimis campionii și vicecampionii la cea mai importantă competiție din acest an, Campionatul Mondial din Portugalia. A fost o înfruntare a campionilor, iar România a fost reprezentată cu succes de arădenii Patrik și Andreea Haizar, în calitate de campioni naționali.

Loc 8 din 49 de perechi participante

După un maraton de 4 runde și cu un dans extraordinar, ei au reușit calificarea în semifinalele campionatului mondial și au fost la doar un pas de calificarea în primele 6 perechi din finală.

„Mulțumim partenerilor noștri de la acest Campionat Mondial pentru susținere. Ne-ați făcut drumul mai ușor. Mulțumim din suflet (…). Mulțumim antrenorilor noștri Sargu Brigitte, Tóth Noémi, Toth Istvan, Rosut Bogdan pentru că ne sunteți alături. Mulțumim copiilor și sportivilor noștri de la Royal Steps Arad, cât și părinților lor pentru susținere, energie pozitivă, gândurile bune și încurajări”, spun cei doi campioni.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *