Press "Enter" to skip to content

INTERVIU. Cristina Pop Mangrău, manager Slim Line Infratrainer Arad

Cristina Pop Mangrău a fost preocupată de sport, sănătate și nutriție încă din adolescență. De-a lungul anilor s-a educat în tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos, iar acum patru ani a deschis salonul Slim Line.

Pentru început, aș vrea să te rog să-mi spui câteva cuvinte despre tine și, după aceea, să ne povestești cum ți-a venit ideea deschiderii unui astfel de salon, cum este Slim Line.

Încă din adolescență m-au preocupat sportul, sănătatea și nutriția. Încă din liceu mergeam la clase de aerobic. De profesie sunt economist, dar am făcut cursuri de antrenor de fitness și aerobic, tehnician nutriționist, masaj, pentru a mă educa în acest domeniu, al stilului de viață sănătos. Am aflat de aparatul Infratrainer – pentru care avem exclusivitate în Arad – și am zis că poate ar fi o idee bună să îl aduc în Arad. Am fost să îl testez și atunci am zis că e exact ce mi-aș dori și eu, dacă aș merge la un antrenament: tonifiere, arderea grăsimilor, detoxifiere și imunitate. Toate într-un singur loc, fără să fiu nevoită să aleg în mai multe săli. Așa am început. Cu o bicicletă, acum mai bine de patru ani. După șase luni am cumpărat cea de-a doua bicicletă iar după aceea, la cererea clientelor, am mai dotat salonul cu aparatură pentru arderea grăsimilor localizat și tonifiere. Ultima achiziție am făcut-o anul trecut. Este vorba despre un aparat foarte eficient pentru problemele coloanei, un pat automatizat pe care se face un masaj relaxant. Toate aparatele de la Slim Line folosesc infraroșu și magnetoterapie, sunt non invazive.

 De câte ori pe săptămână este indicat să folosim Infratrainer?

Ca orice sport, pentru că și acesta este un sport, este indicat de 2 – 3 ori pe săptămână. Ideal ar fi de trei ori, dar nu toată lumea are timp să vină de atâtea ori. Aș mai vrea să menționez faptul că este pentru oricine, orice vârstă, orice condiție fizică.

Știu că ai mai multe tipuri de abonamente pentru Infratrainer.

Prima ședință este de probă, pentru ca persoanele interesate să vină și să încerce pe propriul organism, să vadă cum este, cum reacționează, dacă li se potrivește. După aceea, da, avem diferite abonamente, diverse pachete, Infratrainer simplu, sau combinat cu alte proceduri, în funcție de necesitățile organismului și ce își dorește clienta să obțină. La analiza corporală gratuită, pe care o facem la început, recomandăm procedurile necesare.

Pe lângă proceduri și antrenamente, de o perioadă organizezi și evenimente la Slim Line. Despre ce este vorba?

Avem Clubul de Nutriție, Frumusețe și Sănătate al Aradului și organizăm aici, la Slim Line, de două ori pe lună, câte un eveniment cu persoane de prestigiu din Arad, care ne vorbesc despre frumusețe, sport, nutriție șu un stil de viață sănătos. Până acum i-am avut invitați pe campionii naționali la dans Andreea și Patrik Haizăr, designerul Eli Lăslean, medicul nutriționist Vlad Roșca și specialistul estetician Karina Ilonca. Deja ne pregătim pentru următoarele ediții ale Clubului de Nutriție, Frumusețe și Sănătate al Aradului, care îi va avea ca invitați pe Miss Arad – Rebeka Tira, designerul Vali Cioban, dar și un hair stilist și un make-up artist, care ne vor învăța cum să ne pregătim pentru un eveniment.

Ce ți-ai dorit prin înființarea acestui Club de Nutriție, Frumusețe și Sănătate al Aradului?

Mi-am dorit să creez o comunitate. Este foarte importantă socializarea și relaționarea cu ceilalți pentru a avea un stil de viață sănătos. Tocmai de aceea am ales invitații de așa natură, să învățăm ceva util de la ei. Am vrut să aduc în fața oamenilor persoane care sunt un exemplu pentru societate, de la care putem afla informații care ne pot ajuta să avem un  stil de viață sănătos.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *