Press "Enter" to skip to content

Royal Steps Arad, pe podium la Paris

Campionii naționali de clasă B ai României, Razvan Moldovan și Ștefania Nutescu la Open Latino și Standard, categoria Juniori s-au întors din Franța cu medalii de argint și bronz.

După câștigarea titlului de Campioni Naționali de Clasă B ai României în luna Octombrie, Răzvan și Ștefania alături de antrenorii lor, campionii naționali ai României Andreea Silvana Haizar și Patrik Haizar au reprezentat cu succes România, week-end-ul trecut, la competiția internațională SAPHIR CUP din Paris.

Razvan Moldovan și Ștefania Nutescu au obținut Locul 2 – International Open Latino Juniori și Locul 3 – International Open Standard Juniori. ”O experiență senzațională și un rezultat unic care aduce mândrie orașului și țării noastre, fiind singura pereche reprezentantă a României???????? la această competiție internațională. Mulțumim părinților pentru toată încrederea și suportul acordat. Mulțumim antrenorilor noștri, campionii naționali ai României, Andreea și Patrik Haizar pentru implicare, dăruire și efort. Împreună suntem de neoprit.” – au declarat cei doi campioni.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *