Press "Enter" to skip to content

Adriana Nini și Georgiana Disy, la Clubul de Nutriție, Sănătate și Frumusețe al Aradului (FOTO)

O nouă întâlnire de poveste a avut loc în cadrul Clubului de Nutriție, Sănătate și Frumusețe al Aradului, care s-a desfășurat la Slim Line Center.

Hair stilist-ul Adriana Nini și Georgiana Disy, make-up artist, au dezvăluit participantelor la eveniment trucuri de frumusețe ce pot transforma orice zi obișnuită într-una strălucitoare.

„Sunt momente în viață care rămân întipărite în inimă, iar duminica aceasta a fost una dintre ele. Vrem să ne exprimăm recunoștința profundă față de fiecare persoană care a ales să petreacă această seară alături de noi la seminarul organizat de Clubul de Nutriție, Sănătate și Frumusețe al Aradului. Fiecare zâmbet, fiecare întrebare și fiecare moment de interacțiune au adus o valoare inestimabilă întâlnirii noastre. A fost mai mult decât un eveniment, a fost o celebrare a frumuseții, sănătății și a pasiunii pentru nutriție.
Mulțumiri speciale se îndreaptă către Adriana Nini, hair stilistul nostru extraordinar, care ne-a împărtășit secretele unei coafuri perfecte, și către Georgiana Disy, make-up artist de excepție, care ne-a dezvăluit trucuri de frumusețe ce pot transforma orice zi obișnuită într-una strălucitoare. Grație vouă, am creat împreună o seară de neuitat, plină de inspirație, învățare și frumusețe. Sperăm să ne revedem curând în cadrul altor evenimente la fel de minunate!” – spune Cristina Pop Mangrău, inițiatoarea și organizatoarea Clubului de Nutriție, Sănătate și Frumusețe al Aradului.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *