Press "Enter" to skip to content

„Lacrimi printre hohote de râs”, cu Dan Puric și Adrian Naidin, la Arad

Unul dintre cele mai bune spectacole de comedie ale momentului este într-un mare turneu național.

Evenimentul va avea loc la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad în 27 noiembrie, de la ora 19.00.

„Ediție specială – Lacrimi printre hohote de râs susținut de Dan Puric și Adrian Naidin” este asa cum ne sugerează si titlul spectacolului, o trecere prin toate stările umane, de la râs in hohote, la o lacrimă scursă discret, din coltul ochiului.

„Ce minune și ce unicat de paradox acest popor român! Cum a putut el dănui în fața istoriei atroce în mod neașteptat pentru celelalte popoare ale lumii, doar prin cele două cetăți ale sale indestructibile. CREDINȚA și UMORUL? Am spus umorul și bășcălia, acea haină terfelită și murdară a omului căzut din condiția omeniei lui. Pesemne atunci când ne-a plămădit ca neam, EL, CREATORUL, atunci in momentul acela cand sufla asupra bucatii de lut care trebuia sa fie poporul roman, a zambit avand totusi neasteptat si o lacrima in coltul ochiului. Va invitam la un spectacol alături de bunul si talentatul meu prieten Adrian Naidin, si el o lacrimă de artist, acum în momentele acestea de răstriște sufletească, să ne refacem imunitatea ființei românești.” – Dan Puric.

Bilete:

Online: https://www.iabilet.ro/bilete-arad-editie-speciala-lacrimi-printre-hohote-de-ras-sustinut-de-dan-puric-si-adrian-naidin-88176/  și la casieria Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *