Press "Enter" to skip to content

Părintele Vasile Ioana va susține o conferință la Arad

Conferința – dialog ,,Întâlnirea cu Hristos”, care va avea loc la Sala Polivalentă din Arad, îi aduce în fața publicului pe pr. Vasile Ioana și Marius Ciprian Pop.

Evenimentul este programat în data de 3 decembrie, de la ora 19.00.

Preotul Vasile Ioana este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi preoţi din ţara noastră. A participat la numeroase conferinţe, întâlniri duhovniceşti şi a vizitat peste 70 de ţări, iar în trecut a fost diaconul Patriarhului Teoctist, astăzi fiind iubit de toţi cei care îl privesc şi îl ascultă. Este o zi binecuvântată şi plină de emoţie pentru toţi cei care şi-au arătat dragostea faţă de Bunul Dumnezeu şi de Sfânta Biserică, venind într-un număr atât de mare pentru a da slavă lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a rânduit să trăim.

În cadrul evenimentului de la Arad va avea loc și un concert de colinde, susținut de Dinu Iancu Sălăjanu și Oana Bozga-Pintea, acompaniați de Orchestra Rapsodia din Arad, condusă de prof. Vasile Rus.

Evenimentul va fi prezentat de pr. Vlad-Sergiu Sandu.

 Intrarea este liberă.

 

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad, în colaborare cu Arhiepiscopia Aradului.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *