Press "Enter" to skip to content

Elevi ai Liceului Național de Informatică, cu colindul la Slim Line Center (GALERIE FOTO)

Elevii clasei I C, de la Liceul national de Informatică Arad, alături de doamna învățătoare Daniela Nicoară, au fost cu colindul la Slim Line Center Arad.

Distracție mare, astăzi, la Slim Line Center Arad, unde micuții colindători au primit drept recompensă pentru urările făcute dulciuri și, spre încântarea lor, au testat câteva aparate din salon, sub atenta supraveghere a Cristinei Pop Mangrău, managerul Slim Line Center.

“O bucurie imensă a invadat inimile noastre astăzi, când copiii din clasa 1C de la Liceul National de informatică au adus magia colindului în Centrul Slimline Arad.. Privind ochii strălucitori și zâmbetele lor pure, am simțit cum spiritul sărbătorilor a prins viață într-un mod cu totul special.

În mijlocul acordurilor melodioase și al veseliei, doresc să transmit cele mai sincere și profunde mulțumiri copiilor minunați care au adus lumină în centrul nostru. Fiecare notă muzicală a fost ca o promisiune de bucurie și speranță pentru viitor, iar gestul lor cald și autentic a fost cu adevărat emoționant.

Nu putem să nu aducem recunoștința și doamnei învățătoare care, cu răbdare și dragoste, a ghidat acești tineri colindători spre a deveni purtători ai tradiției și frumuseții colindului. Efortul dumneaei și implicarea copiilor se reflectă în fiecare notă cântată și în fiecare zâmbet adus în inimile noastre.

Sărbătorile capătă un sens special atunci când suntem înconjurați de astfel de spirite luminoase. Fiecare colind a fost o binecuvântare, iar bucuria lor este un dar neprețuit. Le mulțumim din inimă pentru magia pe care au adus-o și pentru că au reînviat tradiția colindelor cu atâta entuziasm.

Sărbători fericite, pline de bucurii autentice, căldură și armonie! Fie ca această perioadă să vă aducă momente de liniște și fericire alături de cei dragi. Cu gânduri pline de recunoștință și emoție.” – ne-a declarat Cristina Pop Mangrau, managerul Slim Line Center Arad.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *