Press "Enter" to skip to content

Schimbare de program la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”

Spectacolul „Ținutul din miezul verii”, programat să se joace joi, 21 decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, va fi înlocuit.

Din motive obiective, spectacolul „Ținutul din miezul verii”, de Tracy Letts, în regia lui Dumitru Acriș, va fi înlocuit cu spectacolul „Zise el, zise ea”, al cărui antrenor (nu regizor) este actorul Dragoș Muscalu,.

„Zise el, zise ea” este tocmai un astfel de spectacol. Un proiect de teatru de improvizație (Atenție! Improvizație, nu stand-up!)  în care situațiile sunt create cu ajutorul publicului și… cresc chiar sub ochii voștri, ai spectatorilor. E o provocare la care, dacă sunteți dornici de distracție, trebuie să răspundeți afirmativ.

S-au lăsat antrenați și provocați într-un spectacol care se anunță de cursă lungă și cu aplauze multe, actorii: Carmen Butariu, Florin Covalciuc, Robert Pavicsits, Cosmin Blaga, Alina Vasiljević, Angela Petrean Varjasi și Calița Nantu. Lor li se alătură și doi improvizatori muzicali: Alex Popa și Paul Tonca.

Bilete:

Persoanele care doresc să vizioneze spectacolul „Zise el, zise ea” sunt rugate să se prezinte la agenția teatrului joi, 21 decembrie, înainte de ora 19.00, pentru schimbarea biletelor, iar cei care nu doresc să vizioneze spectacolul „Zise el, zise ea” își vor primi banii înapoi.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *