Press "Enter" to skip to content

Designerul Andreea Cormier Wacker vine la Clubul de Nutriție, Sănătate și Frumusețe al Aradului

Un nou eveniment extraordinar, dedicat eleganței și creativității, va avea loc în cadrul Clubul de Nutriție, Sănătate și Frumusețe al Aradului.

Evenimentul, care va avea loc în 11 februarie, de la ora 18.00, la Slim Line Center (Bd.General Dragalina 16, vizavi de Vechiul Cazinou) aduce împreună pasionații de modă pentru o seară de neuitat, marcată de un candy bar delicios și rafinat.

”Alături de oaspetele nostru de onoare, Andreea Cormier Wacker  un renumit designer vestimentar internațional, vom pătrunde în universul fascinant al modei, unde stilul și rafinamentul se împletesc într-un dans plin de eleganță. Tombola îți pregătește surprize strălucitoare, deasemenea Centrul Slimline Arad oferă tuturor participanților o ședință de răsfăț pentru frumusețe și sănătate, pentru a contribui la starea de bine a fiecarei persoane prezente iar expertul internațional în lumea modei ne împărtășește informații prețioase, aducându-vă în culisele ultimelor tendințe și inovații din industrie. Într-o atmosferă plină de voie bună și veselie, vă invităm să participați la o seară plină de eleganță și inspirație, unde fiecare moment devine o experiență memorabilă. Alăturați-vă nouă în această călătorie fascinantă în lumea modei și bucurați-vă de o seară plină de farmec și surprize!”

Locurile sunt limitate, motiv pentru care persoanele interesate să participe la eveniment sunt rugate să confirme prezența numărul de telefon 0725734170, până vineri, 9 februarie 2024.

Tarif: 70 ron/persoană.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *