Press "Enter" to skip to content

„Îmbrățișăm maternitatea împreună” – Curs gratuit pentru viitoare mămici

Ești însărcinată și vei deveni mămică în curând? Ești invitată la evenimentul gratuit „Îmbrățișăm maternitatea împreună” dedicat viitoarelor mămici!

Acesta va avea lor miercuri, 6 martie, la ora 17:30 la Vechiul Cazinou Arad.

Dacă încă nu te-ai înscris, nu mai amâna. Participarea este GRATUITĂ și pentru a lua parte la eveniment este necesar să confirmi prezența pe mail, la adresa marketing.genesys@medlife.ro. Trebuie doar să ne trimiți numele tău și al partenerului, în cazul în care vei veni însoțită.

În cadrul evenimentului veți afla o mulțime de informații interesante și utile legat de naștere, celule stem, dar și despre perioada de după naștere și modificările fizice și mentale prin care trece o proaspătă mămică. Îi vom avea ca speakeri pe: doamna Dr. Chioreanu Cojocar Ioana (medic specialist obstetrică-ginecologie MedLife Genesys), Alina Gordan (psiholog clinician MedLife Genesys), Dr. Puianu Andreea (medic specialist neonatologie MedLife Genesys), Dr. Lăudat Andreea, din partea Stem Cells Bank și Ioana Gudea, consultant în domeniul siguranței auto, certificată de Institution of Occupational Safety and Health, reprezentant al Joie Baby România.

Am pregătit și o tombolă specială pentru graviduțe, care vor avea ocazia de a câștiga 3 premii speciale:

  • Un pachet urmărire nou-născut (serviciile medicale incluse sunt valabile până când bebelușul împlinește 1 an), din partea MedLife Genesys
  • Un kit de recoltare, procesare și stocare celule stem oferit de partenerul nostru MedLife Stem Cells Bank
  • Centru de joacă și activități oferit de partenerul Next Step
  • O scoică auto oferită de partenerul Joie Baby România.

Vom avea cadouri pregătite pentru fiecare participantă, iar pentru cele care vor dori să aleagă Maternitatea MedLife Genesys pentru momentul nașterii și vor semna contractul în cadrul evenimentului, vom oferi un discount de 1.000 de lei pentru naștere. De asemenea, veți putea beneficia de o reducere de 800 lei pentru kitul de recoltare celule stem dacă alegeți MedLife Stem Cells Bank.

Locurile sunt limitate, de aceea vă rugăm să confirmați prezența printr-un e-mail pe adresa marketing.genesys@medlife.ro

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *