Press "Enter" to skip to content

Amalia Gaiță prezintă noul album „Mimosa” la Club Flex Arad

Cântăreața și compozitoarea timișoreană Amalia Gaiță revine în Arad pentru un concert de club în care prezintă cel mai nou album al ei, „Mimosa”, lansat anul trecut.
Concertul eclectic de soul-rock cu influențe din funk și jazz are loc joi, 28 martie, de la ora 20.00, în Club Flex Arad (str. Unirii, nr. 5). Biletele la eveniment costă 30 RON (în pre-sale) sau 40 RON în seara evenimentului și se pot achiziționa de la Club Flex. Rezervările se pot face la 0721 257 360.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/776232733942091

Amalia Gaiță este cântăreață și compozitoare, remarcându-se pe scena soul-rock printr-o abordare eclectică, accesorizată cu influențe din funk și jazz.

Alături de bandul format din Mihai Moldoveanu (bas), Vlad Cotruș (chitară) și Adrian Șchiopu (tobe), Amalia a lansat trei materiale discografice: ”Melting Sun” în 2017 și ”The Grey EP” și “Mimosa” în 2023.

După ce a văzut unul dintre concertele ei, Beth Hart i-a numit muzica ”incredibly soulful”. Trupa a vizitat scene rock, blues, alternative sau chiar jazz. Sound-ul lor: un melanj între Skunk Anansie și Sade! Experiența live este îndrăzneață și expresivă.

“Mimosa”, cel mai nou album al artistei, este o îmbrățișare între organic și electric, între vechi și nou. Simțit ca o abordare stilistică distinctă, ”Mimosa” se remarcă prin dimensiuni electronice și dinamici surprinzătoare, ce fuzionează cu atitudinea eclectică specifică trupei. Muzica Mimosei, asemenea copacului sub care a fost scrisă, poartă o sensibilitate la atingere – se deschide și se închide, se ascunde și se descarcă electric.

Amalia este și artist vizual, coperta albumului de debut fiind o imagine ce face parte din proiectul ei foto ”A bird’s year”.

YouTube

https://youtu.be/LmGLLADLkhY – “Elixir”, cel mai nou single Amalia Gaiță, de pe noul album “Mimosa”
https://youtu.be/WiQCFQerZYw – “River. Everlasting”, de pe primul album “Melting Sun”
https://youtu.be/CkGM4UxDQfw – “Animals”, de pe The Grey EP

Social media

https://www.facebook.com/amaliagaitamusic
https://www.instagram.com/amalia.gaita.music
https://www.youtube.com/@AmaliaGaita
https://amaliagaita.bandcamp.com

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *