Press "Enter" to skip to content

Pianistul Andrei Irimia va concerta la Arad

Pianistul și compozitorul Andrei Irimia va cânta la Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” din Arad în cadrul turneului  ,,Lights and Shadows”.

Concertul va avea loc în data de 22 martie, de la ora 19.00.

De la București, la Londra și Paris, compozitorul Andrei Irimia deschide porțile unui turneu muzical și vizual incendiar, ce explorează nu doar dualitatea dintre lumină și întuneric, ci creează un univers fascinant, unde contradicțiile și armoniile muzicii neoclasice se întâlnesc și dansează într-o simfonie a contrastelor.

Andrei Irimia își redefinește actul performativ prin incorporarea unui sistem special de lumini pentru scenă, sincronizate pentru fiecare melodie.

Lumina devine astfel un partener al muzicii, modelând spațiul sonor într-un dialog fascinant între sunet și lumină, și creând o atmosferă hipnotică care nu doar captivează, ci și inspiră.

Acest proiect explorează intersecția dintre minimalism și muzica clasică contemporană, oferind un îndemn la introspecție și invitând la o călătorie în adâncurile sinelui, o reconectare cu trăiri uitate sau chiar o revelație a unor emoții noi și surprinzătoare.

Andrei Irimia va susține turneul alături de violonistul Răzvan Păun și de violoncelistul Thibault Solorzano.

Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-andrei-irimia-lights-and-shadows-arad

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *