Press "Enter" to skip to content

Alege rochia perfectă: Rochii de închiriat Arad

Alege rochia perfectă la un preţ convenabil.

Ziua cea mare se apropie şi nu ştii cu ce să te îmbraci. Fie că e nunta unei prietene, o zi de naştere sau un cocktail party, îţi doreşti rochia perfectă, care să te pună în valoare. Nu te panica. Nu trebuie să scoţi mii de lei din buzunar pentru a arăta fabulous. Acum poţi să închiriezi rochia dorită pentru evenimentul la care participi şi să ai o apariţie spectaculoasă fără să cheltui foarte mulţi bani pe ţinută.

Magazinul “Rochii de închiriat Arad”, situat pe Bulevardul Revoluţiei nr. 25 (în curte cu Red Chilli), îţi pune la dispoziţie peste 450 de rochii, de diferite modele şi mărimi, la preţuri cuprinse între 50 şi 200 lei.

Dacă nu vrei să închiriezi o rochie dar ai una  pe care ai dat banii și nu o mai folosești, o poți da tu la închiriat și îți poți scoate foarte ușor banii investiți.

Pentru a afla mai multe detalii puteţi suna la numărul de telefon 0733783107 (Timea Ujlaki) sau intraţi pe pagina de Facebook: Rochii de închiriat – Arad https://www.facebook.com/InchirieriRochiiArad/

 

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *