Press "Enter" to skip to content

Comedy Improv Show la Club Flex

Marți, 19 martie, de la ora 20.00, sunteți invitați la un show de improvizații susținut de Trupa Obligó.
Trupa Obligó – un proiect cu pest nouă ani vechime, impresionează cu fiecare show prin prospețime și sinceritatea cu care te trezești implicat ca spectator în momentele pe care trupa le propune. Baietii sunt din 2009 pe scena, cu peste 2000 de show-uri la activ, i-ai putut vedea si la TV semifinalisti la Romanii au talent sau finalisti la #iUmor sau in diferite alte emisiuni.

Cum decurge un show Obligó?
Prezentatorul alege din public teme, meserii, situatii, locatii sau replici care vor deveni subiectul unui joc. Actorii trebuie sa dezvolte subiectul intr-un mod cat mai amuzant, pastrand in acelasi timp si obligoul (regula) acestuia. In functie de public, trece o ora jumatate sau chiar doua, in care cei prezenti se destind si isi mai descretesc fruntile.

Actorii danseaza, canta, fac pantomima, construiesc povesti spontan. Totul este improvizat, fara nici o pregatire in prealabil a vreunui scenariu sau regii. Un spectacol interactiv, publicul si actorii conlucreaza, construind cel mai inteligent RAS de pus pe buze. Comedie adevarata creata spontan de cinci meseriasi ai teatrului de improvizatie.

În Trupa Obligó îi vedem pe Alexandru Mihalache, Dan Murzea, Alexandru Rizescu și Șerban Trâmbițașu.

www.trupa-obligo.ro
https://www.facebook.com/321.Obligo/
www.instagram.com/trupa_obligo

Bilete: 20 lei
Rezervări: 0721257360

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *