Press "Enter" to skip to content

Club de film documentar la Cinema Arta

Proiecția filmului “Two Raging Grannies” va avea loc în Sala Mică (Etaj) a Cinematografului Arta, în 27 martie, de la ora 19.00, și va fi urmată de o discuție pe baza documentarului.

Pentru că liceenii sunt din ce în ce mai prezenți la Cinema Arta,  împreună cu One World România la școală s-a decis dezvoltarea unui club de film documentar, special pentru adolecenți, ce va avea loc lunar tot mai intens și mai captivant.

Sinopsis:

Shirley (90) și Hinda (84) au crescut în timpul Marii Depresiuni. Criza economică recentă, încălzirea globală și grijile legate de viitorul nepoților le fac să pună la îndoială idea că trebuie să cumpărăm, să consumăm, să adunăm și să creștem economic la nesfârșit. Înarmate cu umor, curaj, o prietenie îndelungată și poftă de viață, Shirley și Hinda străbat America și întreabă în stânga și în dreapta, de la persoane recent rămase fără adăpost la studenți economi și antreprenori de success până când poate economia să crească, demonstrând că nu e niciodată prea târziu să afli lucruri noi și să încerci să schimbi ceva.

Regia: Håvard Bustnes
Durată: 77 minute
AG – audiență generală

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *