Press "Enter" to skip to content

Curs de improvizaţie cu Trupa Obligo la Arad

Mergi la show-uri de improvizaţie şi ţi-ai dori să urci şi tu pe scenă, să te joci? Vrei să ştii ce să spui când nu ştii ce să spui?  Improvizează!  Băieţii din Trupa Obligo te învaţă cum să faci asta în 21 aprilie, de la ora 15.00, în Club Flex.

Improvizația este un exercițiu constant, e o disciplină a întâlnirii! Pe scenă, la serviciu, la ghișeu, la școală, oamenii se întâlnesc. “Rezultatul întâlnirii este, de obicei, direct proporțional cu măsură în care oamenii sunt dispuși să se schimbe pe baza a ceea ce partenerul le oferă. În realitate nici nu oferă / emit, nici nu ascultă / recepționează! Doar vorbesc, fiecare cu proiecția din mintea lui asupra celuilalt. Foarte rar oamenii vorbesc unul cu altul pe bune! Deși, toți își doresc asta, societatea contemporană ne-a format niște reflexe total contrare acestui scop.

Asta am putut observă, în multele ateliere de improvizație, publice sau private, pe care le-am susținut. Ne bucură faptul că fenomenul improvizației prinde amploare în România și suntem onorați că trupe tinere de amatori, pasionate de improvizație, ne solicită workshopuri atunci când ajungem în orașele în care se află. Și că să nu ne mai pară rău atunci când auzim că mulți nu au știut sau au aflat târziu că ajungem la ei în oraș, ne-am gândit să nu mai ținem secret!” – spun băieţii din Trupa Obligo.

Preţ: 100 RON de persoana sau 80 RON pentru grupuri mai mari de 3 persoane.
Termenul limită pentru înscrieri: 19 aprilie 

Pentru înscrieri sau detalii suplimentare, contactați-ne printr-un e-mail la adresa improvizam@trupa-obligo.ro sau la numărul de telefon 0730.928.310

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *