Press "Enter" to skip to content

Târg de Paști la Arad! Vezi programul!

Ediția din acest an a Târgului de Paști de la Arad se va desfășura în perioada 19 aprilie 2019 – 2 mai 2019, pe platoul din faţa Palatului Administrativ și pe strada Romul Veliciu.

Pentru acest eveniment, în fața Palatului Administrativ vor fi aduse decorațiuni-gigant, iepuri de 4 metri înălțime și ouă roșii, care vor fi montați atât în zona Palatului Administrativ, dar și în alte zone intens circulate din municipiu.

În zona târgului va fi amenajat un loc special pentru fotografii, unde va fi amplasată o mașină care va fi îmbrăcată în gazon și flori, care va avea la volan doi iepuri decorativi.

Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, organizatorii târgului, au pregătit pentru acest eveniment căsuțele în care aproximativ 30 de comercianți vor oferi pentru vânzare produse specifice Sărbătorilor Pascale: cozonaci, pască, ouă încondeiate, produse de patiserie și cofetărie.

Pe lângă acestea, vor fi pregătite și produse care vor putea fi oferite ca și cadouri de sărbători, flori, decorațiuni interioare, suveniruri, jucării.

La târg vor fi prezenți și meșteri populari din țară care vor comercializa articole de artizanat și produse meșteșugărești.

A fost pregătit și un program artistic divers, adaptat perioadei pre-pascale, printre artiștii care vor urca pe scenă numărându-se Emi Drăgoi, Stela Botez – fata cu cobza, Maria Răducanu și Lavinia Răducanu și Gabi Muzicaș.

Totodată, nu vor lipsi Paul Krizner și preotul Adrian Bara, care vor interpreta pricesne și cântece religioase.

 

Zona destinată copiilor

Ca și la edițiile anterioare ale târgului, și în acest an va exista o zonă în care vor fi oganizate activități pentru copii, atelierul de pictură pe obiecte de lut, ateliere de povești și ateliere de creație.

Astfel, cei mici vor putea să picteze, să decoreze ouă, să creeze obiecte decorative și nu numai.

 

Program artistic adaptat perioadei pre-pascale

 În fața Palatului Administrativ va fi amplasată o scenă unde vor fi prezentate programe artistice care vor fi adaptate perioadei pre-pascale, din care nu vor lipsi cântecele religioase bisericești, cântece din folclorul religios românesc și nu numai, care vor fi interpretate de artiști din municipiul și județul Arad și din alte județe din țară.

Târgul va fi deschis, zilnic, între orele 11.00 și 23.00.

 

Program artistic

Platoul Palatului Administrativ, între orele 18.00 – 20.00

Duminică, 21 aprilie 2019

Maria Răducanu

Luni, 22 aprilie 2019

Iustina Șpan

Alex Pop

Miercuri, 24 aprilie 2019

Emy Drăgoi

Joi, 25 aprilie 2019

Stela Botez – fata cu cobza

Duminică, 28 aprilie 2019

Formația Peregrinii din Timișoara – Spectacolul Splendor Solis

Luni, 29 aprilie 2019

Lavinia Răducanu și Gabri Muzicaș

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *