Press "Enter" to skip to content

Thriller -ul despre supraviețuire “Arctic”, în premieră la Cinema Arta

“Arctic”, debutul remarcabil în lungmetraj al regizorului brazilian Joe Penna, cu Mads Mikkelsen protagonist, va avea premiera vineri, 3 mai, începând cu ora 20.00, la Cinema Arta.

“Arctic” este un thriller despre supraviețuire cu Mads Mikkelsen în cel mai bun rol al carierei sale. Lecție veridică de supraviețuire, Arctic reprezintă o abordare minimalistă a unei confruntări dintre om și natură, păstrând, însă, toate ingredientele necesare acestui gen de filme – vreme ostilă, neșansă, tensiune.

Sinopsis:
Naufragiat în pustietatea arctică, Overgård (Mads Mikkelsen) este pe punctul de a fi salvat după lungi așteptări. Însă, în urma unui tragic accident, ocazia salvării este pierdută. Bărbatul trebuie acum să decidă dacă își va aștepta sfârșitul în relativa siguranță a taberei în care se află, sau va încerca să se salveze pornind într-o cursă mortală prin necunoscutul înghețat.

Regia: Joe Penna
Cu: Mads Mikkelsen
Durată: 97 minute
AP12 – Acordul părinților pentru copii sub 12 ani

Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, de luni până joi, între orele 10-17, sau cu 2 ore înainte de începerea filmului. Biletele pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: cinemaartaarad@gmail.com.

Preț bilete:
– 12 lei preț întreg
– 5 lei preț redus pentru elevi, studenți şi pensionari

Informații la tel. 0257/280526

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *