Press "Enter" to skip to content

Teatru de păpuși la cinematograful din Grădiște: „Cenușăreasa“

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 11.00, la cinematograful din Grădiște va putea fi văzut spectacolul de teatru de păpuși „Cenușăreasa“, o poveste despre despre binele care învinge răul, cu multă muzică și scene interactive.

Un nou spectacol de teatru de păpuși va avea loc la cinematograful din Grădiște, eveniment care, pe lângă proiecțiile de filme, are ca scop diversificarea activităților cultural-artistice oferite de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură, instituție care administrează cinematografele din oraș.

 Spectacolul „Cenușăreasa“ va fi jucat la cererea spectatorilor care, în luna aprilie, au ales „Cenușăreasa“ din mai multe oferte prezentate de actori.

Inspirat din celebrul basm cu același nume, spectacolul de teatru de păpuși „Cenușăreasa“ are ca personaj principal o fată tânără, care deși nu are o situație foarte bună, ajunge să-și schimbe destinul datorită felului ei bun de a fi și cu ajutorul zânei și a animalelor.

La finalul spectacolului, copii vor putea să facă fotografii cu păpușile.

De asemenea, cei mici vor putea să aleagă spectacolul pe care doresc să-l vadă în luna iunie, după ce vor afla propunerile organizatorilor.

 „Cenușăreasa“ este un spectacol recomandat copiilor cu vârste între 3 și 9 ani.

Rezervări se pot face la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com și la telefon 0740-946 821 (de marți până vineri, între orele 10.00-12.00 și 18.00 – 20.00)

Spectacolul de teatru de păpuși este organizat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad și face parte dintr-un proiect care are ca scop revitalizarea cinematografelor din Arad și transformarea acestora în mini-centre culturale.

În luna martie, a avut loc prima piesă de teatru de păpuși, „Pădurea fermecată“, care a avut două reprezentații datorită numărului mare de cereri, fiind înregistrați 240 de spectatori. De asemenea, în luna aprilie, cei mici au putut să vadă spectacolul „Verde Împărat“, care s-a bucurat de o audiență mare.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *