Press "Enter" to skip to content

“Totul despre femei” dă startul Teatrului de Vară

Corina Dănilă, Adriana Titieni şi Crina Linţă deschid Teatrul de Vară,  în data de 5 iunie, de la ora 20.00, cu spectacolul „Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu. 

UPDATE:
➡️ Pentru că, din cauza ploii, curtea Centrului Cultural Judeţean este inundată spectacolul se va juca la Teatrul Clasic “Ioan Slavici”, de la ora 20.00.

Biletele pot fi cumpărate, între orele 17.00 – 20.00, de la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad, la prețul de 5 lei.

Vă aşteptăm cu drag!

O comedie romantică extraordinară cu Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință, spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediții a concursului „Anima pentru societate”.
Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actului artistic trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite.

Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetite la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenare îndragostite și imaginea este completă.

„Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri. 3 actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce te va învăța și dezvăța totul despre femei.

Începând din acest an, intrarea la spectacolele din cadrul Teatrului de Vară se va face contra unei taxe de 5 lei. Biletele vor putea fi cumpărate doar în ziua spectacolului, în fiecare miercuri (din 5 iunie, când se va juca primul spectacol), începând cu ora 17.00, de la sediul Centrului Cultural Județean Arad (str. George Barițiu, nr. 16). 

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Judeţean Arad.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *