Press "Enter" to skip to content

Rock-ul a pus stăpânire pe Ştrandul Neptun

În perioada 5 – 7 iulie, la Ştrandul Neptun s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a FlexFest – ului, care a adus la Arad nume mari ale rock-ului românesc şi internaţional. Aproximativ 1000 de persoane au participat la eveniment în toate cele trei zile.

15 trupe din 7 ţări au concertat pe scena amplasată la Ştrandul Neptun, spre bucuria iubitorilor muzicii rock, care au avut ocazia să asculte Pasărea Rock, Melmac Riders, Omega Diatribe, Grimegod, Crossbones, Bucovina, ş.a. live. 

“Evenimentul, singutul de acest gen din Arad, a fost dedicat, la fel ca anul trecut, tuturor iubitorilor de muzică rock din Arad, județele învecinate, precum și din Ungaria sau Serbia. De la ediţie la ediţie dorim să evoluăm şi să aducem formaţii rock cunoscute din România şi nu numai, dovadă că anul acesta am avut trupe în mare parte de peste hotare” – spun organizatorii.

Evenimentul a fost organizat de Club Flex Arad, în parteneriat cu Toncraft Events, cu sprijinul Primăriei Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *