Press "Enter" to skip to content

Gala Cantarad, la Filarmonica de Stat

Asociația Culturală „Cantarad” Arad invită toți iubitorii de muzică corală la cea de-a doua ediție a Galei “Cantarad”, care va avea loc sâmbătă, 20 iulie, începând cu ora 18.00, la Filarmonica de Stat Arad. Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului cultural „Aradul cântă”. Intrarea liberă.

“Fiind al doilea eveniment coral și cultural al acestui proiect, Asociația noastră s-a gândit la o surpriză. Pe scena Filarmonicii de Stat din Arad din cadrul Palatului Cultural va urca ca invitat special Corul Canticum dirijat de Răzvan Rădos. Acest concert vine ca finalitate a unui workshop, aflat tot la a doua ediție, de dirijat și interpretare corală, o adevărată Școală de cânt, ce se va desfășura în perioada 15 – 21 iulie, în Arad și va fi susținut de dirijorul Răzvan Rădos, dirijorul Corului de Copii Radio și a Corului Canticum din București. Intrarea este liberă și vă așteptăm pe toți cu drag” – spun organizatorii.

 

Co-organizatori ai evenimentului sunt Centrul Municipal de Cultură Arad, Arhiepiscopia Aradului și Colegiul Național „Preparandia Dimitrie Țichindeal” Arad iar ca sponsori îi avem alături de noi pe cei de la Alexander International Group Holding, SC DOR-TIN AGRO SRL , SC SYSTRONICS SRL (Cicor) și Romvac Company.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *