Press "Enter" to skip to content

Proiecție în aer liber la Turnul de Apă

Șirul de proiecții în aer liber de la Turnul de Apă continuă, în 13 august, începând cu ora 21.30, cu un documentar, comic şi nostalgic, “Miniature for piano” / “Miniatură pentru pian”.
MINIATURE FOR PIANO / MINIATURĂ PENTRU PIAN
Regia: Eldora Traykova
Producție: Bulgaria
Durata: 61 min.

Sinopsis:
Cu umor și într-un ton melancolic, documentarul descrie rutina de zi cu zi a patru medici de vârsta a treia care își desfășoară munca în sate îndepărtate din diferite regiuni mărginașe ale Bulgariei. În ciuda dificultăților întâmpinate, aceștia continuă să-și îndeplinească îndatoririle profesionale. O generație de medici dispare din viață fără a putea fi înlocuită.

KineDok este un program de distribuție alternativă de film documentar care își propune să completeze distribuția clasică și să aducă filmul documentar mai aproape de public. Inițiat în 2015 de Institutul de Film Documentar din Republica Cehă împreună cu parteneri din 4 țări, KineDok se află în continuă extindere, în 2019 programul având loc în 8 țări: Cehia, Slovacia, Croația, Ungaria, România, Polonia, Norvegia și Bulgaria. În cadrul celei de-a cincea ediții, 16 documentare produse în țările participante, vor fi proiectate în peste 20 de spații neconvenționale din țară.

KineDok este un proiect coordonat în România de One World Romania şi realizat în Arad de Asociația CitiZenit.

www.oneworld.ro
www.kinedok.net
www.citizenit.ro

Intrarea se face pe bază de bilet. Preț bilete: – 10 lei.
Biletele se pot achiziționa în avans de la Cafeneaua Literară Joy’s str. Gheorghe Lazăr, nr. 1) sau de la Turnul de Apă în ziua proiecției, începând cu ora 20:00.

Informații la adresa de e-mail: contact@citizenit.ro sau prin mesaj direct către pagina CitiZenit.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *