Press "Enter" to skip to content

MedLife Genesys, de 10 ani alături de arădeni

 Aproape 80% dintre arădeni au beneficiat cel puțin o dată de serviciile MedLife Genesys, în ultimii zece ani

Arad, august 2019: MedLife Genesys Arad, unul dintre cei mai mari operatori medicali privați din nord-vestul țării, aniversează 10 ani de activitate. Genesys a deschis ușile arădenilor în 2009, odată cu inaugurarea spitalului clinic Genesys Arad. Până în prezent, compania a dezvoltat 2 hyperclinici, 8 centre medicale și 13 puncte de recoltare în 5 județe: Arad, Bihor, Gorj, Hunedoara și Mehedinți.

De 10 ani, MedLife Genesys reprezintă un standard local de sănătate, prin centrele de excelență pe care le oferă, prin profesionalismul și pregătirea personalului medical și auxiliar dedicat și, nu în ultimul rând, prin investițiile continue în aparatură medicală de ultimă generație.

Genesys a pornit la drum cu un efectiv de 50 de angajați, în prezent ajungând la peste 250 de angajați și 130 de colaboratori.

În prezent, MedLife Genesys are în portofoliu un spital multidisciplinar de mari dimensiuni, care încorporează și o maternitate, 2 hyperclinici în Arad și Oradea, 8 centre medicale, un laborator, 13 puncte de recoltare în Arad și orașele din proximitate, un centru de imagistică și o farmacie, fiind prima soluție pentru arădeni în ceea ce privește serviciile medicale private integrate.

De-a lungul celor 10 ani de activitate, MedLife Genesys Arad înseamnă, în cifre:

  • 945 pacienți unici (înregistrați pe baza CNP-ului)
  • 125 de nașteri (1% din populația județului)
  • 575 de intervenții chirurgicale
  • 216 intervenții de chirurgie bariatrică

În tot acest timp, echipa de chirurgie din cadrul Genesys a efectuat intervenții chirurgicale în premieră, intervenții chirurgicale transmise live și a rezolvat chirurgical cazuri complexe.

“Suntem bucuroși și deosebit de recunoscători colectivului MedLife Genesys, medicilor, pentru profesionalism și dedicare, cât și întregului personal care completează echipa noastră. Promitem să rămânem la fel de implicați, să menținem grija față de om preocuparea noastră principală și motivația pentru a deveni tot mai buni în ceea ce facem. Totodată, mulțumim medicilor de familie și celor colaboratori, care au încredere în serviciile noastre și promitem că nu-i vom dezamăgi. Nu în ultimul rând, mulțumim pacienților noștri pentru încrederea oferită. Îi asigurăm că zi de zi, ne străduim să dăm tot ce avem mai bun din noi ” spune Adrian Jivan, Director Executiv MedLife Genesys.

MedLife Genesys a pornit de la o cifră de afaceri de 2 milioane euro și a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 12,4 milioane euro. Conform reprezentanților companiei, rezultatele se datorează în special tranzacției prin care MedLife a cumparat pachetul majoritar din grupul Genesys. Ca urmare a acestei tranziții, dinamica și dezvoltarea business-ului au crescut exponențial.

Istoricul MedLife Genesys, pe scurt:

2009 – În luna iulie este deschis ambulatoriul, iar în luna septembrie, este deschis spitalul Genesys.

2010 – Are loc inaugurarea oficială, în prezența Ministrului Sănătății

Se face prima contractare cu CAS.

Se deschide farmacia din cadrul clinicii.

2011 – În luna februarie, spitalul devine parte a grupului MedLife.
Este deschis laboratorul de analize medicale.

2012  – Este inaugurat Centrul de Excelență în Patologie Tiroidiană, primul centru de profil din România.

Spitalul este acreditat CONAS, devenind primul spital din Arad cu această acreditare.

2013 – Este deschis Centrul de Proctologie și Centrul de Chirurgie Ginecologică din cadrul spitalului.

2014 – Se inaugurează primul centru medical în afara municipiului Arad, în orașul Chișineu-Criș

2015 – Este inaugurat Centrul  de Radiologie și Imagistică medicală, dar și Centrul de Dermatologie din cadrul clinicii.

MedLife Genesys se extinde în afara județului Arad, inaugurând centre medicale în orașele: Deva, Hunedoara, Petroșani și Drobeta Turnu Severin.

2016 – Este inaugurată prima clinică în județul Gorj, în orașul Târgu Jiu.

Este achiziționat primul atroscop.

2017 – Este achiziționat aparatul DEXA.

Clinica se extinde cu un centru medical deschis în proximitatea acesteia.

2018 – Se achiziționează aparatul RMN SIGNA™ EXPLORER, de ultimă generație.

Este inaugurată Hyperclinica MedLife Oradea, prima unitate MedLife din județul Bihor.

Se achizitionează Centrul medical de radiologie și diagnostic Transilvania Imagistică.

2019 – iulie – Se asigură servicii RMN și în cadrul Centrului Transilvania Imagistică, cu ajutorul unui aparat RMN de ultimă generație.

Despre MedLife:

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate, şi are cea mai mare bază de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, una dintre marile companii private de sănătate din Europa Centrală și de Est.

Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere, administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Începând cu 2009, a deschis sau a achiziționat 129 de unități medicale. Echipa sa puternică și experimentată de management a fost capabilă să creeze și să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe valoroase și experiență, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *